SMS-SPEL

Vissa dagar lägger jag ut spelförslag som SMS-spel. Kostnaden för dessa kommer att vara förhållandevis låga och bygger i första hand på att TID (min tid) är pengar som den gode Harald Treutiger hade sagt.Dessutom kan vi i vissa fall förhindra en snabb oddssänkning på spel som läggs ut på sidan, detta kan nu i viss omfattning minskas och de som verkligen ska/vill ”trycka” kan göra det genom att ta del av sms-spelen.

Det är även detta som avgör vilket pris sms:et har.  En eventuell oddssänkning som kan förväntas av att spelet skickas ut. Dvs, är spelet ”dyrare” så är risken för inflation i spelet mindre, speciellt om det är på en oddskänslig marknad. Priset styrs oxå av vilken tid som lagts ner på att ta fram reken/spelförslaget/infon.

Spelförslagen finns tillgängliga på sms direkt från att de kommit upp på bloggen. I blogginlägget med info om sms-spelet skrivs alltid spelstopp för gällande spel ut!

Från och med 2012-11-25, samma datum som första SMS-spelen på den ”nya” sidan lades, finns även statistik över SMS-spelen att tillgå  i efterhand.
Insatserna som rekommenderas i SMS-utskick är antingen ”HÖG” eller ”MEDEL”. De bokförs som 5 resp 2 Units.

Statistiken hittar du på: http://www.spreadsheet.se/dbs-sms

Frågor hänvisas till: dagensbastaspel@hotmail.com