Nyttja Speltjänst på bästa sätt!

Coronaviruset och oron kring detta berör oss alla. Sport & spel är inte i fokus längre. ”Stryktips”, ”Premier League”, ”övertidsmål”, ”gubbgardering” och andra härliga ord känns så långt borta. Men vi ska ta oss igenom detta och återigen få njuta av härliga fotbollsmatcher och spännande spelkuponger!

Varför inte passa på att nyttja lite av den överblivna tiden till att fördjupa sig i det grymma reduceringsverktyget Speltjänst? Vi använder verktyget dagligen (under icke-Coronatider) och ger spelförslag här på sidan.

www.speltjanst.se/kom-igang finns flera pedagogiska och användbara videos som förklarar dels grundläggande användning och även lite djupare kring vissa funktioner. Totalt nio olika filmer. Rekommenderas att titta på!

Kika igenom dessa och återkom sedan gärna med frågor – vi hjälper gärna till med att besvara både enklare och svårare frågor. Riktigt kul att få lite dialog med er läsare och följare! Kanske är det någon av filmerna ni önskar att vi fördjupar oss i? Det går utmärkt att skriva till oss på sociala medier, Facebook, Twitter eller maila till kontakt@dagensbastaspel.se

Utbudet hos Svenska Spel är verkligen minimalt. Det dyker upp någon liten Bomben-kupong då och då och imorgon faktiskt även en Topptipset-runda!

Till kvällens Bomb har vi följande andelar:

Miljongängets Fotbollsbomb, 149 kr/st
Miljongängets Bomb X5, 320 kr/st

Topptipset fredag finns ute redan nu, vi återkommer imorgon med spelförslag samt länkar till andelar (dessa är tillgängliga redan nu för den som vill vara ute i god tid).

Ta hand om er!

Comments

comments

Kategorier: Speltjänst