Jackpot stryktipset

Vi börjar med en liten summering av gårdagens topptips. Oj vad vi försökte slita in Atalanta för fina pengar. BIG TT x10 bland annat. Nästan 120.000 kr inspelat hade det landat i fördelat på olika system. Vi är såklart färgade och inte alls några domarexperter. Men visst skulle Milan haft rött kort i samband med straffen i första halvlek? Känns som en rimlig situation att dela ut dubbelbestraffning för. Då är det väldigt tveksamt om Milan orkat hålla undan. Vårt drag på Umeå damer vi nämnde igår föll väl ut till slut då hemmalaget vann till fina 12%. Hemmalaget och krysset betalades för på samtliga andelssystem. Flera plockade bort tvåan helt. Ett par system hittades dock till nästan 6500 kr stycket vilket var lite plåster på såren till några köpare. Vi var som helhet riktigt fint på det, en fin dold spik i Degerfors föll sent på något system och ett oddsdropp på GAIS till fina procent gjorde att ett annat föll tyvärr.

Men men, vi biter i det sura äpplet och taggar till för en fin jackpot på 9 miljoner kronor på stryktipset, spelstopp 15.59. Väldigt speciell omgång, endast tre matcher spelas på lördagen, svenska superettan dessutom. Vi kommer tyvärr inte få några elvor innan spelstopp. Hur procenten rör sig under dagen och framförallt sista timmen är som vanligt väldigt viktigt att följa. Ju närmre spelstopp vi kommer, desto mer info får vi om hur de stora bra systemen vi ofta slåss mot väljer att fördela sina tecken. Sämre spelare är mer rakt på och man kan ofta gissa sig till hur dessa fördelat sina tecken i matcherna ändå. Cirkeln sluts sen med 10 matcher från Premier league på söndagen. Många av dessa är riktiga ångestmatcher för flera lag då serien avslutas just imorgon. Extrema pengar står på spel för klubbarna som slåss för nytt kontrakt men även matcherna som avgör vilka som får ut och spela i Europa.

Det är en väldigt spännande runda, fina spikar innan matchstart kan med mål i andra matcher bli totalt värdelösa. Som vanligt har vi plockat ut fem spikar vi gillar nu på förmiddagen. De två första spikarna vi ringar in kommer många andra vettiga system bygga runt. Manchester City och Liverpool. Fina spikar till mindre varians som lämpar sig extra fint en jackpotomgång. När vi spikar just dessa två spikar som flertalet bra system kommer köra på så kommer vi få göra flera drag som balanserar upp det för att skapa höjd. Låt säga att dessa två spikar vinner, ja då har vi nog inte skakat av oss ett enda vettigt system i hela Sverige. Våra tre nästa spikar tar hänsyn till just det fast på ett senare plan. Chelsea, Arsenal och framförallt Southampton skriker inte spik. Vi gillar då att spika av här, spikar med lagom varians och vi hoppas flera system strösslar tecken här.

Våra fem första spikar kommer finnas med på extremt många system vi tävlar mot, både bra och dåliga system då samtliga är relativt stora favoriter. För att skaka av oss mycket av de mindre systemen och sämre spelare som är rädda för att ”förlora dag 1”. Så kliver vi Halmstad och Trelleborg helt. Bränner dessa två så har vi, ett, skakat av oss fisksystemen som spikar alla favoriter rakt ut och, två, sparat garderingar vi vill använda senare som kan ge ett fint övertag då. Vi tror som sagt att alldeles för många kommer betala för samtliga tecken dag 1 bara för att få överleva till dag 2 och egentligen inte ta hänsyn till systemet i helhet. Det ska vi försöka utnyttja.

Vi plockar även bort överstreckade Everton och Burnley. Dessa vaskningar av hemmafavoriter gör att få små, sämre system kommer vara med och slåss om pengarna om vi skulle hitta 13 rätt. Att slå ut fiskens rader och välja när man ska ha chans på 13 rätt är enkelt, men det viktiga är att hitta en fin mellanväg som vi alltid tjatar om. Idag är vi ytterst rakt på med våra spikar i form av favoriter. Då är vi noga att balansera upp det med snäva vaskningar av favoriter på våra halvgarderingar. Det absolut viktigaste i poolspel är att hitta en fin balans i systemet. Spikar kontra våra vaskningar men även spikar kontra spikar. Vanligtvis väljer vi att spika från olika procentintervall. Idag har vi bara i det sörre favoritfacket vilket generellt är bra med tanke på jackpot. På ett sätt balanserar vi upp våra spikar mot varandra ändå om man tittar på systemet som helhet. Vi väljer tre spikar som förhoppningsvis alla inte tar i kombination med City och Liverpool. Detta gör att vi kan gardera ett lag som exempelvis Aston villa som säkert kommer spikas av många system som tagit just komben City/Pool-spik. Just den sistnämnda spikkomben med City, Pool och Villa kommer nog förekomma på många större system gissar vi då hajarna gärna kommer försöka hitta en inte allt för stor favorit till vettig procent till den ”givna” komben City/Pool. Då kommer de ofta landa i Villa. Mycket braingame här.

Sist men inte minst gör vi en spännande reducering. Vi sätter utgångar på Jönköping södra och 1X West ham. Minst 1/2 utgångar måste sitta. Som vi nämnde innan så tror vi att strösslandet av tecken på de tre översta matcherna kommer bli överdriven och därmed mindre antal system som kommer våga ta ställning här. Vi gillar då att vikta vårt system lite extra mot ännu ett lag här. Utgången 1X West ham faller sig naturligt efter det vi tog upp innan. Speciellt när vi valt att spika Manchester city och Liverpool som extremt många kuponger kommer göra. Då behöver vi leta efter flera fällor våra motståndare kan trilla i. 11 matcher att döda andra större system på om City och Pool vinner är inte lätt annars. Färdigt spelförslag för 1008kr.

Andelarna går åt fort idag, vi tackar för förtroendet. Vill du köpa in dig i något av våra större system som kommer slipas på ytteliggare under dagen finner ni de här:

Miljongänget Extra, 2125kr
Miljongängets Stora Stryk, 1481kr
Miljongängets Jackpotlax, 1014kr
Miljongänget 600, 602kr
Miljongängets Röding, 504kr
Miljongänget 400, 401kr
Miljongänget Nostalgi U 4-3-66, 327kr
Miljongängets Gubbar, 286kr
Miljongängets 86a, 86kr

Comments

comments

Kategorier: Stryktipset