Stryktipset 8/2

Lördag, underbara lördag! Dagen då vi får sätta oss ner med veckans höjdpunkt – Stryktipset. I nuläget Sveriges bästa spel i våra ögon.

Stor prispool (hög omsättning), extremt svårspelat och framförallt så har du en mycket god möjlighet att bli rikligt belönad. MEN, för att ge sig den möjligheten så krävs det att du lägger ner jobbet och vet hur du ska bygga systemen. Visst, det finns de som träffar på slumprader eller stående tips som lämnats in i åratal eller liknande. Dessa system ska vi dock vara tacksamma för. Största delen av prispoolen är just ”döda pengar” och väldigt många system som lämnas in runt om i landet har egentligen inte speciellt goda chanser att få 13 rätt med tillhörande bra utdelning.

Vår erfarenhet och kunskap om att bygga Stryktipssystem är en av flera faktor som är vår styrka. Och som gör att de system som lämnas in är byggda utefter alla parametrar som krävs för att vinna fina pengar på Stryktipset.

Förra veckan hittade våra andelssystem flera 12:or och framförallt en rad med 13 rätt. Den raden belönades med nästan en halv miljon till 13 glada andelsköpare.

Nu till dagens kupong som består av endast en PL-match och resten från de lägre divisionerna i England. Championshipmatcherna tror väl gemene man sig ha vettig koll på då de kan läsa en tabell och ”följt” lagen genom åren… Men har de verkligen koll?

”Stoke, de är alltid bra hemma.”
”QPR, visst är de rätt bra. De har väl vunnit en del på sistone.”
”Brentford, där spelar väl han Pontus Jansson. de spikar vi”

Ja lite så tror vi, för att återkoppla till inledningen av inlägget, att det låter på en hel del håll när Stryktipset ska spelas. Det är dock inte dessa personer vi ”spelar emot” när det är Stryktips. Det gäller att bygga systemen smart och tävla mot de ”vassa” pengarna. Till stor hjälp har vi därför oddsmarknaderna och de rörelser som sker där. Särskilt viktigt i de fall vi har mer okända lag på kupongen. När vi sedan ser rörelserna på oddsmarknaden börjar nästa steg i ”spelet”. Hur hanterar övriga spelare denna informationen? Hur agerar de och hur bygger de sina system. Vi vill inte bygga system som bör betala flera miljoner och sedan få dela med 10 andra som tänker likadant.

Grundtankarna behöver alltid finnas i inledningen och vi har byggt ett system nedan som du kan se. Vi använder oss av Speltjänst fantastiska reduceringsverktyg där vi viktar systemet mot de tecken vi vill lägga mer pengar på.

Reducerat systemförslag för 828 kr HÄR >>>

Förutom detta erbjuder vi våra läsare andelsspel i olika prisklasser. De lämnas alltid in när all info finns på bordet och vi har gjort vårt ”mind-game”. Samtliga system, oavsett insats, är byggda för att ha fint slagläge på de större pengarna.

Våra andelsspel är följande:

Miljongänget SEX (1895kr) >>>

Miljongängets Stora Spiksystem (1095kr) >>>

Miljongängets Röding (504kr) >>>

Miljongängets Skrällsystem (295kr) >>>

Miljongänget 220 (220kr) >>>

Miljongängets Lilla ST (96kr) >>>

Comments

comments

Kategorier: Stryktipset