Stryktipset lördag

Vårt Big ttx10

Summering av gårdagens topptips. Fin kväll! I spelförslaget valde vi att spika Aarhus, streckningen var fin och det fanns inte tillräckligt med fina spikar för att inte ta den. Men under dagen steg procenten, kom ikapp sitt odds och blev till slut överstreckade. När det närmade sig spelstopp fick vi ta oss en funderare hur vi gör kring vår ”bästa” spik vi hade på förmiddagen. Vi vet att många duktiga spelare tidigt under dagen har ringat in just denna spiken och kanske hade svårt att släppa taget om ettan. Vi såg då ett riktigt fint läge att ta betalt, 2an var vårt moneymove och oj så väl det föll ut. Bortalaget vann med klara 1-4. På vårt Big ttx10 plockade vi till och med bort ettan. Det var av yttersta vikt att fälla lite haj och fisk i samma tecken när vi spikade två andra favoriter i form av Juventus och Sporting. Det gäller verkligen att vända kappan efter vinden när man sysslar med spel och inte låsa fast sig. Vi satt rejält i förarsätet när matchen mellan Sevilla-Valladolid stod 0-1 som enda kvarvarande match. Tyvärr fick Sevilla en sen straff och nästan halverade vår monsterutdelning. Expertis och fingertoppskänsla likt helomvändningen på vissa system i Danska matchen tillsammans med konstanta ögon på oddsdropp är vad andelsköparna får av miljongänget. Vi jobbar extremt hårt för att få ihop systemen på ett bra sätt, allt handlar inte om enskilda bra drag, man måste sy ihop en bra helhet. Totala vinsten blev hela 111.000 kr som spelades in till våra andelsköpare på topptipset, stort grattis!

Dagens stryktips spelas över två dagar, Premier league, Championship, FA-cupen och Allsvenskan. Janne på Willys fasar över spridningen. Vi älskar det! Förra veckan hittade vi en fin 12a för 59.000kr. Som vi ältat om innan så hade vi förhoppningsvis haft miljonutdelning på kontot om elvorna kommit samtidigt. Men ny omgång idag och Miljongänget är på rush efter gårdagen, Häng med på våra andelar! Spelstopp 15.59.

Idag spikas båda lagen från Manchester, detta är lite olikt oss. Manchester city är fint streckad och kommer inte spara på krutet nu när ligan är körd, spika och gå vidare. Manchester United är dock lite överstreckade och storfavorit. United var riktigt bra förra matchen mot Sheffield. Vi kommer såklart inte se samma elva men vi tror inte de vaskar cupen helt, vi har fått för oss att OGS kommer vilja gå för det och spela en bra elva. Vi kommer dock inte få elvor på denna matchen innan spelstopp. Norwich sist i Premier league, enorma pengar står på spel om man åker ur, ligan måste prioriteras. Vi blir inte förvånade om laget vaskar cupen helt och United droppar ner till 1,25 gånger pengarna mot spelstopp. Då ser vår spik på United genast mycket bättre ut. Leeds och Malmö spikas till vettiga procent, inget stort streckvärde men fina matcher från mellanmjölkshyllan där vi ser bra vinstchans samtidigt som svenska folket antagligen betalar för en helgardering. Sheffield W blir vår sista spik, en absolut nödvändighet att spika minst ett lag med lite lägre procent när vi tagit båda våra Manchesterlag. Extremt fin spik den sista, favorit på oddset men klar underdog på svenska folkets streckning.

Vår spik på Sheffield räcker inte för att höja potentialen speciellt mycket när vi valde våra två första spikar som vi gjorde. Vi behöver lämna favoriter utanför vårt system. Stoke, Wigan, Djurgården och Nottingham plockas bort helt. Nottinghams överstreckning är bland det sjukare vi sett på stryktipset under matchdag. Vi gillar 1X Sheffield united, deras kräftgång kan inte fortsätta, speciellt inte mot ett ojämnt Arsenal. Hemmalaget förlorar nog inte matchen. Problemet är att det är FA-cupen och det är svårt att klura ut hur stark elva som ställs på banan. Chelseasidan gillar vi med, korrekt streckad och vettig vinstchans. Leicester och Chelsea har 6 respektive 5 poäng ner till United för topp 4 placering i ligan. Detta gör att risk för rotation är lika stor i båda lagen. 1 av dessa 2 utgångar ska sitta för att vi ska kriga vidare för 13 rätt (1X She, 2a Chelsea). Ett annat krav är att minst 1/4 gröna utgångar måste sitta, en bortaseger på en underdog rensar extremt fint då många system enbart unnar sig ett ”lyxkryss” på favoriterna. Färdigt spelförslag för 924kr

Miljongänget är på rush, vågar du sitta utan andel?

Miljongängets MEGA Stryk, 2650kr (slutsåld)
Miljongänget SEX, 1895kr (1 andel kvar)
Miljongängets Stora Stryk, 1481kr (förra veckans fina 12a)
Miljongängets 800, 802kr
Miljongängets Röding, 504kr
Miljongängets Gubbar, 286 kr
Miljongänget 220, 220kr

Inte många andelar kvar

Miljongängets Big TT x10, 1337kr

Comments

comments

Kategorier: Stryktipset