100.000 kr extrapengar på Topptipset

Vi ser förhoppningsvis ett litet ljus i tunneln på den här tråkiga coronatiden, kvällar och helger har varit total ridå oftast. Det har faktiskt varit så illa att man kollat på Robinson och liknande grejer. Illa, men snart ska det bli ordning på sporttittandet igen. Ett fint tecken på att vi snart kommer ha riktig underhållning i rutan hittar vi redan på dagens topptipskupong. Två tyska matcher har letat sig in bland de 8 fighterna som ett nytt tillskott. Match ett från vårt kära Vitryssland startar på fredagen, sedan spelas resterande 7 matcher klart på lördagen. Dessutom har vi äntligen ett europatips att sätta tänderna i på lördag, svårt att inte tjuvkika och lägga fokus på det redan nu. Men det tar vi då!

Idag kommer vi enbart få veta startelvor och oddsrörelser i en av matcherna. I nuläget ligger den korrekt streckad så i förslaget kommer den helgarderas. Får vi dock några större dropp under dagen så är vi inte blyga att ändra på andelarna. Poolspel handlar väldigt mycket om att vara flexibel och inte nödvändigtvis låsa sig vid sina första tankar.

Dinamo Brest och Gangwon spikas. Vi ställer sedan ett hårt krav i reduceringen att minst 1/2 av Karlsruhe och Sandhausen måste vinna. Den sistnämnde är egentligen en kanonspik värdemässigt som det ser ut nu. Men det är speciella tider, inga längre träningsperioder eller träningsmatcher trots uppehåll. Både hajar och oddssättare har nog svårare än någonsin att värdera alla matcher så vi tror att oddsen är mer oskarpa än vanligt. Som vi nämnde tidigare så kommer vi heller inte få någon indikation om vart oddsen kommer ta vägen av de absolut bästa spelarna. De som styr priserna mot det ”korrekta” går inte in förrän limiten höjs närmare mot spelstopp. Det gör det spännande, och inte helt ovanligt. Här får man lägga fokus på vettig systembyggnad och eget gräv istället för att se trender i oddsrörelser. Spelförslag 324kr

Vi i Miljongänget ser fram emot helgen, vi ska värma upp med att hitta en 8a på topptipset, sedan växla upp och jobba mot 13 rätt på Europatipset! Häng med oss på våra andelar som alltid håller hög klass:

Miljongänget spiklösa, 120kr

Miljongängets Extrapengar x10, 446kr

Miljongänget BIG TT x10, 1337kr

Miljongänget stora 4, 270kr

Miljongängets TT x5, 335kr

Länk till vår största kanon på lördagens ET:

Miljongängets Mega ET, 2775kr (riktigt maffigt system med 10 andelar)

Comments

comments

Kategorier: Topptipset