Europatipset & Topptipset onsdag

Efter ett gäng tolvor på Europatipset så nådde vi bara elva rätt i söndags, nu laddar vi om och siktar mot tretton igen!

Denna veckokupong består av matcher från CL, EL, PL, Skottland & Danmark. Svårighetsgraden höjs då 9/13 matcher spelas imorgon. Utan sista info om startelvor och oddsrörelser sista timmen så får vi istället använda all data som finns tillgänglig ikväll för att bygga slagkraftiga system. Dessutom får vi vara förberedda på viss risk för inställda matcher i dessa hemska corona-tider.

För att summera förra stycket, viktigt att inte lämna in sin rad FÖR tidigt. Men vi gör ändå som vanligt ett spelförslag där vi utgår från de förutsättningar som gäller just nu. T.ex. så kommer Mamchester City-Arsenal att lottas, 11-3-2 är lottfördelningen, vi helgarderar där. De spikar vi valt ut är Liverpool, Wolves, Eintracht Frankfurt, Shaktar Donetsk och Köge. Förutom skrällen Shaktar så är det troliga favoriter och vinnare som ligger hyfsat bra i strecken. Eftersom vi kommer ta en hel del tuffa beslut i andra matcher och vaska favoriter där så kan vi balansera upp med mer ”rimliga” spikar och ändå skapa en fin mix.

Tre lag streckade mellan 60-70 % utelämnas helt (Manchester United, Leverkusen och Inter). På så sätt bygger vi för bra utdelning och samtdigt gör kloka val i de specifika matcherna. Lagens vinstchanser är grovt överskattade av folket som troligen går för mycket på ”namn”. Outsidern Getafe ska till exempel bedömas ha ca 50 % chans att få med sig oavgjort/seger från Milano.

Färdigt spelförslag för 720 finns här! >>>

Ja, idag finns alla förutsättningar för att skapa sig fördel mot ”folket”. Många osäkra parametrar. Så köp en andel i något av våra genomarbetade system här nedan!

Miljongänget SEX, 1875 kr/st
Miljongängets Stora ET, 1313 kr/st
Miljongängets Europalax, 987 kr/st
Miljongängets Röding, 504 kr/st
Miljongängets Skrällsystem, 295 kr/st
Miljongänget 195, 195 kr/st

Topptipset!

Igår var det en riktigt svår rad på Topptipset. Vårt andelssystem ”Miljongängets Stora 4” lyckades hela vägen och spelade in drygt 16 000 kr. Bittert nära på vårt Big TT x10 där små, små marginaler gjorde att den sista halvgarderingen hamnade på fel match, så istället för 160 000 kr blev det 7 rätt och 0 kr….Men vi är och nosar på riktigt stora pengar!

Idag blir det inget enskilt spelförslag för Topptipset. Håll till godo med tankarna kring Europatipset enligt ovan. Dock kommer vi som vanligt erbjuda andelar till Topptipset och analysera de systemen ända fram till spelstopp. Haka på!

Miljongängets Big TTx10, 1337 kr/st
Miljongängets TT X5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongänget Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Europatipset, Topptipset