Europatipset & Topptipset

Vi börjar med Europatipset. En spelform som vi minst sagt visar form på! 12 rätt i torsdags och ca 165 000 kr i utdelning (ingen hade 13 rätt) och återigen 12 rätt i söndags på två system där Barcelona respektive Bordeaux svek. Tredje gången gillt ikväll?

Det är en utmanande kupong att angripa. Blandning av diverse cupmatcher och matcher från mindre kända ligor som Skottland och Österrike. Självklart gillar vi det! En nyckelfaktor ikväll kommer vara att bevaka oddsrörelser när startelvorna släpps. Tätt matchande på många håll och även olika motivation och inställning till cupmatcher.

På vårt spelförslag här nedan så väljer vi att spika ett par storfavoriter (Manchester City & Leicester) som vi tycker ligger hyfsat korrekt i streckprocent. Då måste vi lägga upp en plan för att på andra håll skapa förutsättningar till bra utdelning. Salzburg, Motherwell och Real Sociedad lämnas helt utanför kupongen. Inget av lagen förtjänar så stort favoritskap som folket ger dem.

I Skottland finner vi två rätt fräcka spikar, Kilmarnock & St Johnstone är båda fina drag kring 30 % streck. Två typiska matcher där många sätter en helgardering. Vi försöker hitta en kortare lösning här och kunna gardera upp på andra ställen!

Vårt färdiga spelförslag för 600 kr finns här! >>>

Som ovan nämnt, ikväll är det en nyckelfaktor att ha koll på startelvor och oddsrörelser för att skaffa sig ett övertag. Vi kommer hårdbevaka och lägga ner arbetet som krävs. Köp in dig i ett av våra andelsspel för att få den kvalitén i dina rader!

Miljongängets Stora ET, 1313 kr/st

Miljongänget SEX, 1875 kr/st

Miljongängets Europalax, 987 kr/st

Miljongängets Röding, 504 kr/st

Miljongängets Skrällsystem, 295 kr/st

Miljongänget 195, 195 kr/st

Topptipset:

Igår spelade vi in drygt 35 000 kr på Topptipset. Våra populära andelsspel ”Big X10” och ”Stora x10” satt båda och gav drygt 11 000 kr/system i utdelning. Så fin form även på detta spel!

Enbart cupmatcher på Topptipset. Streckprocenten skiljer sig också väsentligt i från Europatipset så här behöver vi ta en annan approach. På spelförslaget går vi relativt kort och spelar med radinsatsen 3 kr. Ett multiupplägg ser ut att vara helt rätt väg ikväll!

Färdigt spelförslag för 432 kr finns här! >>>

Dock vill vi återigen trycka på vikten av att ta del av infon kring startelvor och oddsrörelser i dessa matcher. Stora förändringar kommer att ske! Ser ut att bli suveränt upplägg för oss, hamra in de bästa spikarna, hitta skrällarna och ta rejält betalt! Haka på ett av våra andelsspel här:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st

Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st

Miljongänget Stora 4, 270 kr/st

Miljongängets TT x5, 335 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Europatipset, Topptipset