Jackpot stryktipset!

Ytterst kort summering av de två senaste topptipsdagarna inleder vi med. Torsdagens topptipsandelar hittades på flera håll, x10, x5 osv. Utdelningen per singelrad gav 1177 kr, så det var fint, speciellt för de mindre multisystemen. På gårdagens topptips hittades enbart singelrader, Norrby tappade sin ledning på övertid och förstörde hela festen, multikuponger och singelrader hade staplats på hög om laget hållt undan.

Engelska fotbollen är tillbaka med Premier league och Championship, detta kryddat med 10 miljoners jackpot på stryktipset. Vi erbjuds en hedgematch som kommer utnyttjas på vårt spelförslag, Newcastle-Manchester United spelas klockan 21.00. I övrigt har vi en match klockan 18.30 (City -Arsenal), resterande spelas klockan 16.00. Spelstopp 15.59.

Vårt spelförslag här på sidan har som bekant fem stycken spikar i de stora poolerna. Jackpot och hög omsättning gör att vi kan bli rikligt belönade om vi kommer rätt på det, spikarna är som vanligt den stora nyckeln för 13 rätt.

Dagens fem spikar:

Manchester City, 58% understreckad favorit, i en jackpotomgång som denna är City en klockren spik.
Manchester United, 50% bombspik, fint värde, låg varians och understreckad. Lägg därtill att vi erbjuds (vår tanke att göra) att köpa bort oss från denna spiken senare ikväll. Omgångens bästa spik.
Barnsley, 23%, vårt stora drag denna omgången, riktigt fint spelvärde och lagen är nästan jämna på oddset. Svenska folket har dock streckat upp Bristol City till skyhöga favoriter. Här ska vi ta rejält betalt. Här rensar vi ut väldigt många dåliga spelare.
Middlesbrough, 44% korrekt streckad hemmafavorit, vi gillar vinstchanserna och detta är en fin spik i mellanfacket. En match många motståndare kommer måla på samtliga tecken.
Millwall, 62%, aningen överstreckad favorit, men vi har en fin krockkudde i jackpot och behöver inte göra det för svårt. Vår väg att bygga höjd kommer hittas i våra vaskningar istället.

Spiken Barnsley kan kännas tuff en omgång som denna, Men tänk på att vi har tankarna att köpa ut oss från spiken på Manchester United. Det gör att våra spikkombinationer som helhet håller relativt låg varians. Vilket vi föredrar en Jackpotomgång.

Färdigt spelförslag för 864kronor.

Blackburn och Swansea är två överstreckade tecken vi väljer att plocka bort för att skapa höjd. Ihop med dessa vasken så ställer vi ett krav att max 2 orangea utgångar får vinna, då garanterar vi oss att tre hårt streckade lag behöver vika. I samma villkor (max 2 orange) har vi kravet att minst en av dessa utgångar måste vinna, vi kan och bör inte göra det allt för svårt.

Nu sliter vi hem jackpoten! Vill du köpa in dig i något av Miljongängets andelsspel finner du dem nedan:

Miljongängets Mega Stryk, 2650kr
Miljongängets Gigant, 1694kr
Miljongängets Lördagsmys, 917kr
Miljongängets 600, 602kr
Miljongängets 13-jakt, 401kr
Miljongänget Nostalgi U 4-3-66, 327kr
Miljongängets 195, 195kr
Miljongängets Lilla ST, 96kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset