Ny vecka – nya möjligheter

Först och främst ska vi unna oss att gå igenom helgen som gick. Vilken helg det blev! I söndagens inlägg så skrev vi att vi levde på en hel del Stryktipsandelar. Vi var riktigt bra på det vilket vårt lördagsinlägg tydligt i en tillbakablick visar. Det mindre spelförslag som presenterades här på sidan då genererade 12 rätt med miss på X2 i Trelleborg – Dalkurd. Detta överstreckade Trelleborg dödade också andra andelssystem.

När Stryktips-säcken skulle knytas ihop på söndagen så vart det totalt 6 st andelsspel som hittade 13 rätt. Övriga var också ytterst nära att hitta hem. Totalt spelade vi in 1 369 000:- på Stryktipset till många glada kunder. Utdelningen för 13 rätt blev totalt strax över 210 000 per kupong.

Systemen som hittade 13 rätt var av varierande storlek och i olika prisklasser, vilket glädjer oss extra. Vår målsättning är att erbjuda slagkraftiga system för allas plånböcker. Vi har tidigare skrivit om att det dock oftast krävs lite större system för att få vettigt hugg på de riktigt riktigt stora pengarna på dessa spelformer.. Det visade sig stämma även denna vecka. En bit in i andra halvlek var utdelningen betydligt högre och i det läget var det endast tre system i Sverige som satt med alla rätt. Ett av våra större andelssystem (MEGA) var då ett av dessa tre system när det återstod en del av Premier League-matcherna. Utdelningen för 13 rätt var då nästan 3,5 miljoner. Nu blev det några betrodda och starka favoriter som lyckades avgöra i andra halvlek vilket gav ytterligare fem system från vår del 13 rätt. MEGA-köparna fick sina 13 rätt men utdelningen blev betydligt lägre. Men så är det i detta ”spelet”. Vi tar nya tag och ny sats mot miljonerna och ensamma på 13 rätt.

Snabb återblick även från söndagens Europatips, som nästan hamnar i skymundan från Stryktipset. Söndagskupongerna blev nämligen också lyckosamma. Vi hittade bland annat många rader på Topptipset där både vårt lilla och stora Topptips x10 hittade hem för ca 42 000:-. Även flera enkelrader satt. Och som grädde på moset satt även 13 rätt på vårt Stora ET för 122 000:-.

Vi (Miljongänget) har trots många fina resultat som vanligt gått igenom både Stryktips, Europatips och Topptips-kupongerna och våra byggda system. Analyserat, diskuterat och dragit lärdomar om hur systemen ska komponeras och sättas samman för optimala utfall. Vi följer utdelningarna och ser hur olika resultat påverkar. Vi utvecklas hela tiden och vi tror att detta är enormt viktigt för att kunna fortsätta leverera en bra produkt till er läsare.

NU, tar vi och kliver in i måndagen och en ny vecka. En vecka som ger oss nya möjligheter med dagliga Topptips och både Europatips och Stryktips. Nästa vecka, eller ev. redan på söndag har vi dessutom gissningsvis en Powerplaykupong att sätta tänderna i då NHL drar igång sitt komprimerade slutspel.

Idag måndag är det dock enbart fokus på Topptipset. En kupong som drar sig från vår egen allsvenska och ner till Italien och serie B. Tittar vi på serie B så är det en intressant tabell. Av 20 lag i serien så är det endast 7 placeringar (9-15) som innebär att säsongen är slut. Det är upp och nedflyttningar samt både play-off upp och ner. Mycket som sak avgöras nu när endast två omgångar återstår.

Tittar vi på kupongen är det svårt att identifiera spikar som ”folket” kommer att ta. Hammarby kommer mycket troligtvis bli en spik för många i brist på annat. I nämnda serie B är det inte heller speciellt lätt att hitta spikar. Här finns uppenbara kryssrisker i de flesta matcher och några underdogs är rejält underspelade. Svårlöst därför. Utdelningen kommer med garanti att hamna på fyrsiffrigt. Bränner Hammarby så är troligt utfall mot femsiffrig utdelning då många kommer att få svårt att få ihop hela pusslet.
Vi hittar dagens första spik i allsvenskan. En spik vi tror inte blir en sådan vanlig spik hos våra motståndare (andra spelare). Helsingborg ska upp till Östersund på konstgräs och vi väljer att spika av Östersund trots viss överstreckning. Faktum är att vissa kuponger till och med kan vaska Östersund… Här kan vi dock rekommendera att hålla koll på oddsrörelserna inför match och skulle det visa sig att oddsen fortsatt rör sig mot Helsingborgssidan under dagen så är vi inte den som är den. Vi kan utan tvekan svälja stoltheten och byta fot…

Vår andra spik blir från Serie B. Juve Stabia krigar i botten och mot Cremonese är hemmalaget nästan korrekt streckad och även detta en spik som inte många väljer att hålla i handen. Här penslas det ofta med hela vägen från vänster till höger (1-X-2). Vilket kan ge oss ett fint övertag.

Vårt färdiga spelförslag blir därför på 384 rader

Våra heta Topptipsandelar som byggs in i det sista innan spelstopp och justeras efter dagens studerande och vridande och vändande har du nedan. Hoppas du finner ngt som faller dig i smaken:

Miljongänget BIG TT x10 – 1337 kr (hittade 8 rätt och 42k igår)
Miljongänget Sexsiffriga – 594 kr
Miljongängets 3 spikar x10 – 535kr
Miljongänget Stora TT x10 – 297 kr
Miljongängets 2 spikar – 201 kr (hittade 8 rätt och 4,2k igår)
Miljongänget 3 andelar – 180 kr
Miljongänget TT x10 – 107kr (hittade 8 rätt och 42k igår)
Miljongänget 90 – 90 kr (hittade även detta 8 rätt igår)


Comments

comments

Kategorier: Stryktipset, Topptipset