Stryktipset med jackpot!

Härliga lördag och härlig jackpot på Stryktipset! Kan upplevas som tjatigt nu, jackpot på Stryktipset var och varannan helg. Men NU gäller det att njuta och skörda! Om några månader är det svensk division 1 på kupongen och lag som Tvååker och Oskarshamn lockar inte lika mycket omsättning som Arsenal och Tottenham!

Idag har vi en klassisk kupong med matcher från Premier League och Championship. Vid en första anblick så ser kupongen lovande ut, när vi grävt lite mer så gillar vi den riktigt starkt. När vi i eftermiddag även får startelvor och oddsrörelser så finns alla förutsättningar för att gräva guld!

De fem spikar vi väljer ut på spelförslaget här nedan är Southampton, Burnley, Birmingham, Brentford och Stoke. Samtliga förutom Burnley är relativt tydliga favoriter och streckade mellan 48-68 %. Eftersom vi väljer att välja spikarna lite smått defensivt måste vi vara mer fräcka med våra garderingar. Det vi börjar med är att helt utelämna Wolves på systemet. De är streckade 75 % och motsvarar inte alls segerchansen mot Brighton. Genom att utelämna Wolves säkrar vi direkt upp ett system med vettig potential.

Vi viktar även systemet bort från Sheffield United och West Bromwich, båda är med på ramen men vi sätter kravet att max ett av lagen får vinna. Alltså ytterligare ett ”move” för att skapa värde och potential för systemet. Med hjälp av Speltjänsts funktion ”utdelningsreducering” så kan vi tjuvkika och se att 70 % av våra rader spelas mot en utdelning på 500 000 kr eller mer. Fint!

Färdigt spelförslag för 864 kr kan ses här!

Våra andelsspel fylls upp i snabb takt. Det är oerhört populärt att köpa andelar i system där experter (vi) gör jobbet att skapa slagkraftiga system. Vi brinner verkligen för uppgiften och lägger ner stort arbete med att vrida och vända för att maximera systemen.

Idag kan vi erbjuda dessa andelar, skynda på för att hugga din andel:

Miljongängets Highroller, 5350 kr/st

Miljongängets Stora Stryk, 1481 kr/st

Miljongängets Jackpotlax, 1014 kr/st

Miljongängets Röding, 504 kr/st

Miljongängets 400, 401 kr/st

Miljongängets 220, 220 kr/st

Miljongängets 86a, 86 kr/st

Igår kväll på Topptipset var det en riktigt klurig omgång. Men vårt system ”Miljongängets Spiklösa” löste uppgiften galant och spelade in över 18 000 kr! Självklart har vi andelar till dagens Topptips med:

Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Miljongängets Stora 4, 270 kr/st

Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st

NU KÖR VI!!

Comments

comments

Kategorier: Stryktipset, Topptipset