Topptips från Vitryssland

Topptipset på agendan igen! Om än bara för en dag gissar vi.

Vi tar dock ett skott då vi tror att det är många spelsugna svenskar som kommer slänga in rader och således bidra till en rätt stor pott trots den kanske ”tråkiga” omgången. Pengar är ju ngt vi gillar, eller hur?!

Två matcher idag fredag och resten spelas imorgon lördag resp. söndag. I denna typen av matcher måste vi utgå från hur oddsen sitter, därefter bygga kupongen efter sannolikhetslära och lite ”brain-game” om hur andra rader förväntas att lämnas in.

Vi kollar oddsrörelser och ser att dagens första match bör vara ett fint lås med 1X. % är på vår sida och rörelserna går i vår riktning gällande oddsen.

Även dagens andra match ser ut att glida mot hemmasidan. Vi väljer att ge oss fint slagläge inför morgondagen och spikar av hemmasegern till 35%. Oddsen går i rätt riktning och i denna matchen kan säkert de flesta göra det enkelt för sig och pensla 1-x-2.

Omgångens andra spik hittas imorgon lördag. Dinamo Minsk ser intressant ut till nuvarande %.

På söndagen spelar FC Isloch och det ska enligt uppgifter vara på neutral plan så hemma/resp borta spelar ej roll. % är mycket angenäm sett till oddset och här skulle vi nog vilja säga att de flesta vassa pengarna kommer att spika. Gör vi det också då? Nja. Vi lägger tung utgång men fiskar med ett kryss på några av raderna.

Här får ni ett färdigt reducerat spelförslag på 168 rader

Vill du hellre köpa en andel i något av våra andelsspel så finns det också.

Miljongängets Stora X 10 – 297 kr >>

Miljongängets Spiklösa 120 kr >>>

Miljongänget 3 andelar 180kr >>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset