Topptipset, 100 000 kr extra!

Det som förr var en vana att ladda upp inför helgens stryktips har övergått till att ladda upp inför helgens vitryska Topptips… Inte lika hett men ändå bra att hålla poolspelshjärnan i arbete! Lönehelg bör innebära extra fin omsättning.

Trevligt att Svenska Spel fortsätter att addera 100 laxar i potten. Har varit riktigt fina utdelningar på 8 rätt senaste veckorna. Förra veckan över 20 000 kr. Vi orkade inte hela vägen då men annars har den vitryska fotbollen gett bra avkastning både på våra andelsspel på Topptipset och Bomben.

Helgens kupong ser spelvänlig ut! BATE Borisov är en given spik på de flesta proffskuponger. 50 % streck och en vinstchans på runt 65 %. Givetvis fullständigt rimligt att spika av matchen och bygga kupongen runt det draget. Men denna gång väljer vi att öka spänsten i systemet och krysset får slinka med som hajdödare. Vi har dock BATE som utgångstecken och 60 % av våra inlämnade rader sitter med tvåan här.

Vi finner istället vår spik i match 7 och hemmalaget Zhodino. Vettig streckprocent och det luktar en målsnål hemmaseger här! För att öka värdet på våra rader så utelämnas Dinamo Brest (53%) helt och hållet. Vi betalar inte för så mycket överstreck och vi styr mot bra betalt.

Färdigt spelförslag för 450 kr finns här! >>>

Häromveckan vann vi över 40 000 kr på Topptipset via ”Miljongängets TT x5”. Vi siktar på repris nu och erbjuder nedan andelssystem. Som vanligt lägger vi ner gediget jobb, följer oddsrörelser och bygger system med rejäl potential. Haka på!

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets Extrapengar x10, 446 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Bomben har varit en stadig kassako senaste veckorna. Vi rekommenderar en andel i detta system:

Miljongängets Bomb x5, 320 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset