Topptipset fredag

Kort reflektion om gårdagen, vi lever på några andelar och utdelningen kan ge mat på bordet. Vår bästa spik igår var utan tvekan Millionaires som var brutalt understreckad, dem vann. Allting bra och bara att gå vidare inte? Verkligen inte, gäller alltid att snappa upp nya grejer varje dag och det kan vi visa er just i den omgången. Millionaires såg som bekant ut som en rejäl bombspik, inget fel att spika alls, helt korrekt till och med. Men en fin utdelning verkligen rasade ner i källaren orimligt mycket när laget tog ledningen. Detta visar tjusningen med poolspel, det kan liknas som ett stort schackspel. Man gör olika drag och måste läsa av sina motståndare. Motståndarna är varken Svenska Spel eller lagen i sig och att dem måste spela som våra streck sitter. Det är våra motspelare som står för omsättningen vi ska vinna över. I detta fallet tror vi nästan alla som kan spela lite såg vilken bombspik det var. Det gör att de rader vi slåss mot oftast (lite bättre och större rader) kanske realt streckat Millionaires till 95%. Då är kanske spiken bara bra/okej och ingen kanonspik. Sånt man ska ta med sig!

Rejäl mix på dagens kupong, direkt ser vi två överstreckade favoriter vi vill fälla. Roma eller Gent måste tappa poäng, idag vill vi direkt skapa höjd i kupongen och reducerar bort från båda dessa hemmalag. I nuläget gillar vi spiken på Ferreira, 30% vilket indikerar fint värde. Men nu kommer ytterliggare ett tips, laget har stigit som en raket i odds under dagen. Håll koll på detta, fortsätter den stiga, korrigeras procenten? Skulle oddset fortsätta uppåt eller att procenten korrigeras till mer ”rätt” procent så är detta en spik vi byter ut illa kvickt. Aldrig fint att spika av ett lag som stiger så pass mycket under matchdag.

Färdigt spelförslag för 576kr>>>

Vill ni släppa allt och vara trygga i att ni åker med i ett system som följer hur oddsen och procenten förändras mot spelstopp? Köp in i våra andelar

Miljongängets BIG TT x10, 1337kr>>>

Miljongängets Stora TT x10, 297 kr>>>

Miljongängets Stora 4, 270kr>>>

Miljongängets spiklösa, 120kr>>>

Ett system som tar rejäl höjd för utdelning:

Miljongängets Skräll-TT x10, 357kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset