Topptipset fredag 14/2

Redan fredag och det betyder att det bara är en dag kvar till lördag. Och lördag betyder FIN jackpot på Stryktipset. Vi är i fullt jobb med att lägga pusslet till morgondagens kupong som ser fint ut.

Men vi stannar kvar på fredagen först och dagens Topptips. Vi väljer att på studs spika av omgången mest spelvärda tecken.

I en på förhand jämn match i Portugal så är bortalaget Gil Vicente streckat på 17%. Vi tror och vet av erfarenhet att detta kommer att justeras något när pengarna börjar rulla in (omsättningen) ikväll på Topptipset. Mer rimligt är ca 21-22% när spelstopp passerat. Och även då är det en vettig spik.

I Italien spikas också Pescara. Vinstchans och streck-% korrelerar.

I övrigt krånglar vi inte till det speciellt mycket. Vi vaskar Deportivo som är på tok för mycket streckat. Därefter viktar vi och reducerar systemet mot de tecken vi gillar på dagens kupong. Svårare än så här behöver det faktiskt inte vara. Ibland blir det enkla bra!

Systemet är på 342 rader och är skapat via Speltjänst >>>

Våra andelsspel hittar du som vanligt här nedan:

Miljongänget BIG TT X10 (1337kr) >>>

Miljongängets Stora TT X10 (297kr) >>>

Miljongänget TT X10 (107kr) >>>

Åter till Stryktipset.

Flera av våra större Stryktips-system är redan slutsålda till morgondagen. Det gäller att vara ute i god tid.

På systemet ”Miljongängets Stora Stryk” hittades för två veckor sedan 13 rätt och över 400 000. I detta system är det i skrivande stund 10/13 andelar sålda. Dvs tre kvar.

Ska du ha någon av de tre sista? Snabba på!

Miljongängets Stora Stryk (1481kr) >>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset