Topptipset fredag

Smygform, några andelar satt, bland annat BIG ttx10 för drygt 11.000 kr. Inte klonken vi hoppats på men gröna siffror är alltid fint. Väldigt spridda skurar på dagens topptipskupong, det ger oss ofta väldigt snett streckade tecken, så även idag. Vi ska ta betalt!

Vi tar rejäl höjd i dagens kupong, Spikar Paderborn till sjuka 18%, borde streckas runt 10% hårdare om oddset kvarstår. Antagligen kommer Paderborn krypa upp ett par procent men kommer med stor säkerhet stanna på väldigt fint spelvärde. Detta drag i kombination med att vi plockar bort ett brutalt överstreckat Marseille gör att vi garanterar oss fin utdelning vid träff. Marseille är alltså lika sjukt felstreckad som de Sydamerikanska lagen kan vara. Vi snackar alltså över 20% fel i en liten pool som topptipset, det är galet. Vi plockar dessutom bort ett överstreckat Nottingham. När vi nu siktar såhär högt bör vi reducera mot mindre varians, och kanske till och med mot lite överstreckade tecken. Vi vet att flera skarpa system kommer ha liknande byggstenar som komponeras på olika sätt, det är ofta dessa system vi slåss mot när utdelningar börjar ta höjd. Vi återkommer med länk till spelförslag senare på grund av tekniskt strul.

Vi kommer följa elvor, oddsdropp och hur procenten rör sig mot kvällen, vill ni hoppa på våra andelar som inbringade ett par träffar igår finner ni dem här:

Miljongängets BIG TT x10, 1337kr

Miljongängets Stora TT X 10, 297kr

Miljongängets spiklösa, 120kr

Miljongängets stora 4, 270kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset