Topptipset fredag

Likt förra veckan så lyckas Svenska Spel skaka fram en Topptipskupong inför helgen. Det är Vitryssland för hela slanten och första matchen spelas i eftermiddag – därmed tidigt spelstopp, redan kl 15:59!

Matcher från Vitryssland alltså… För 99,9 % av spelarkollektivet kunde det lika gärna stått ”A vs B” istället för okända vitryska lagnamn. Detsamma gäller även för oss. Dock har vi lite fler verktyg i vår verktygslåda än Skara-Janne och Joe Public som kollar tabellställningen. Vi bygger grunden som vanligt genom att jämföra odds och streckprocent, kryddar med oddstrender och försöker hitta en strategi som slår ut både ”fiskrader” och ”hajrader”.

Vi väljer att spika i match 8, FC Isloch har vettig streckprocent men kanske inte en spik som proffsen väljer i första hand. BATE-ettan (match 5) är mer spelvärd rent matematiskt men vi smyger med krysset där och försöker haka av proffsen. Vidare finns det några riktigt fina drag som vi viktar systemet mot, Dinamo Minsk, FC Minsk och Wigwam.

Färdigt spelförslag för 480 kr finns här! >>>

Bistert värre i coronatider på många sätt. Både vi & ni saknar poolspelen… Men idag kör vi andelsspel på Topptipset och kommer som vanligt bygga slagkraftiga system för olika sorters plånböcker. Systemen jobbas in ända fram till söndag kväll! Hugg en andel enligt nedan:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TTx10, 297 kr/st
Miljongängets 3 andelar, 180 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset