Topptipset fredag

Äntligen börjar det dyka upp positiva nyheter om att fler fotbollsligor är i startgroparna. Bundesliga nästa helg längtar vi efter! Men redan denna helg kompletteras den kära vitryska ligan med matcher från Sydkorea och Färöarna.

I tider som dessa är det skönt att ha en tydlig och genomarbetad strategi. Djupa kunskaper om själva lagen har mindre betydelse jämfört med vår kompetens inom spelteori. Med oddsmarknaden och vår erfarenhet som stöd har vi skördat fina framgångar på de vitryska kupongerna, både på Topptipset och Bomben. Så därför skrämmer varken matcher från Färöarna eller Sydkorea oss heller!

Denna kupong spelas fredag & lördag och redan imorgon lördag kommer Svenska Spel erbjuda en kupong ytterligare. Men den återkommer vi till imorgon!

Idag är det återigen 100 000 kr extra i potten och potential att bli hög utdelning. Vi går ut hårt och redan i match 1 planerar vi att fälla en storfavorit, Slutsk runt 60 % ratar vi helt, X2 en given lösning. Vi fortsätter att ta ställning i de vitryska matcherna, även match 2 & 3 halvgarderas och det är de smått överspelade streckfavoriterna som lämnas utanför. På många proffskuponger är detta ”standard-spel” och får vi resultaten med oss så har vi proffskupongerna med på tåget också. Men på en i övrigt svårspelad kupong är vår bedömning att det är den bästa vägen att gå.

Vi väljer att ta vår spik i match 6, Gwangju FC gillas. Premiärmatch, nykomling, hemmaplan och fin trend i oddsrörelsen gör att vi ser värdet i att spika här. En fräck spik till runt 40 % och sen ställer vi även fräcka villkor med reduceringsverktyget och kan därmed se att vårt system spelas mot rader med rejält betalt!

Se det kompletta spelförslaget för 486 kr här!

Våra andelsspel har haft fina veckor i Vitryssland. Förra helgen var det en del svåra resultat att fånga upp, men vårt största system ”Miljongängets Big TT x10” löste 8 rätt och utbetalning på ca 22 000 kr per system. Som nämnt ovan, stor potential till hög utdelning på dagens kupong och då är vi där och hugger! Välj din andel nedan:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets Extrapengar x10, 446 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets 3 andelar, 180 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

För den som vill ha action redan från lunchtid, så finns det några andelar kvar i våra Bomber. Spelstopp 11:54!

Miljongängets Bomb x5, 320 kr/st
Miljongängets Bomb x20, 282 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset