Topptipset fredag

Kort summering av gårdagens andelar. Utdelningen letade sig upp mot 8.000 kr. Fyra singelsystem hittade 8 rätt. För åttor på våra större multikuponger behövde vi cityvinst. Utdelningen med city hade blivit runt 4.000 per per singelrad. Hade varit fint med 40.000 kr tillbaka på några system. Kändes som en klockren runda att plocka ner 30-50.000 kr med multikuponger. Men men, vi är fint på det och visar fin form. Förhoppningsvis tar vi betalt redan ikväll. Riktigt spretig kupong ikväll och det gillar inte fisken som inte följer oddsen. Det tar vi förhoppningsvis betalt på då spelteori och oddsrörelser är vår favoritgren. Spelstopp 18.59.

Idag har vi samma känsla som för ett par dagar sen, idag kan det ge riktigt fint betalt på åtta rätt, men även väldigt dåligt om vi har otur. Vi kommer idag plocka två spikar från olika procentintervall. Det gillas för att ibland är människan väldigt svart eller vit, vissa spikar favoriter rakt av och andra spikar drag rakt av. Plockar man då en spik från varje ”hylla” så blir man ofta av med personer som alltid spelar på ett visst sätt.

Brentford och Aarhus blir dagens spikar. Vettiga procent och vi vill måla upp på flera ställen. Juventus vinner väl troligen men fint värde i krysset och vi vill ge oss chansen som vanligt att hugga när utdelningen tar fart på riktigt. I övrigt gör vi en extremt simpel reducering. Minst 1/2 gröna måste sitta för att vi ska få spela vidare mot åttan. Vi reducerar bara ned 11%, kan tyckas meningslöst. Men som vi varit inne på flera gånger tidigare så är det så att små smarta reduceringar gör att vi sparar väldigt mycket pengar i det långa loppet, och det är ju det loppet vi deltar. En av Lissabon eller Sevilla måste tappa poäng för att det ska kunna ge något, speciellt när vi tillåter vinster från övriga favoriter. Då bör vi ställa detta kravet för att inte betala för riktigt risiga rader dag ut och dag in. Spelförslag för 432kr.

Vill du hänga med miljongänget på en andel i ett större system hittar ni de här:

Miljongängets Big TT x10, 1337kr
Miljongängets Two Man Show x5, 1188kr
Miljongängets TT x5, 335kr
Miljongängets Stora TT X 10, 297kr
Miljongängets Stora 4, 270kr
Miljongängets spiklösa, 120kr

Miljongängets Fotbollsbomb, 149kr
Miljongängets Lilla Fotboll, 60kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset