Topptipset fredag

Europatipset avgjordes igår, våra 13-rättshugg togs ned på jorden rätt snabbt. Vi hade leans mot Mjällby och Helsingborg. Mjällby gick på en rejäl smäll, 0-5 hemma mot Ellos, bedrövligt. Helsingborg löste bara oavgjort hemma mot Örebro trots stort spelövertag. Gårdagens topptipsandelar hittas på sina håll. Ett par enkelrader sitter för drygt 6.500kr. Tråkigt med Göteborgs usla choke, annars hade fler system hittat. Bland annat BIGttx10 och Stora ttx10. Utdelningen hade såklart sjunkit men vi tror multisystemen fått vettiga pengar utbetalt.

Topptipset idag är en salig blandning. Mycket fisk har fått lön och det är fredag. Poolerna har kanske lite mer omsättning mot vad dessa matcher annars hade haft. Det kan låta barbariskt, och det är just det de är. Men kom ihåg att vi spelar mot varandra i poolspelen och inte mot Svenska spel.

Även idag bygger vi runt två spikar, dessa i helt olika variansnivå. Till att börja med spikar vi ett mycket streckvärt Atalanta. Milans form, motivation eller kanske Zlatanfeber har slagit till. Laget ska vara ganska tydliga underdogs, men streckas till ganska klara favoriter av svenska folket i nuläget, då försöker vi ta betalt. Vår andra spik hamnar på PSG, lite ovanligt att vi spikar ett såhär pass stor favorit på ett system som spelas x1 och kommer bli betrodd hemma i stugorna. Men laget överstreckas inte i nuläget och vi kommer att väga upp denna spiken med ett fint drag senare.

När vi spikat ett lag som PSG behöver vi skapa höjd på ett eller annat sätt. Antingen siktar man på lite lägre utdelning och spelar multikuponger eller så reducerar man mot flera underdogs. Idag väljer vi att ta ställning i en match vi inte kan någonting om privat, kan låta konstigt? Men som alltid så bygger våra system på olika kombinationer och i våra ögon kollar vi primärt på matcherna som tecken ”x” och ”y”. Här hoppas och tror vi oddssättarna har bra koll på Damallsvenskan, iallafall bra mycket bättre än oss och svenskla folket generellt. Enligt dem ligger värdet på 1X kontra nulägets procent. Detta är en match som många sämre system spikar tvåan eller helt enkelt helgarderar för de gör det lätt för sig då de inte har någon aning om lagen. Då är det en fin väg att ta ställning och spara tecken med värdet i ryggen samtidigt som vi behöver göra något när vi valt att spela PSG.

Idag har vi fått ihop vårt system fint och tycker vi betalar för fina rader som det är. Vi väljer därför inte att reducera något. När vi använder oss av den funktionen så är det för att trimma och göra systemen bättre. Man ska inte reducera bara för sakens skull eller för att spara några kronor. Hela tanken när man reducerar bör vara att man gör systemet bättre, inte billigare. Färdigt spelförslag för 324kr.

Vill du haka på något av våra system som alltid lämnas in sista timmen för all möjlig info hittas de här:

Miljongängets BIG TTx10, 1337kr
Miljongängets two man show x5, 1188kr
Miljongängets sexsiffriga, 594kr
Miljongängets Stora TT X 10, 297kr
Miljongänget, 216kr
Miljongängets 2 spikar, 201kr
Miljongängets 3 andelar, 180kr
Miljongängets spiklösa, 120kr
Miljongänget 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset