Topptipset fredag

Såg ni Ryssland-Sverige igår? Glädjande med en svensk seger men grymt frustrerande sett till våra Europatips (och Topptips) där Ryssland var en given byggsten. Oddset dalade och stängde på 1,93 och signalerade 52 % vinstchans. Vi tackade och bockade när folket streckade på bara 49 % på Europatipset. Ryssland rivstartar matchen och har bud på flera mål innan Sverige från ingenstans gör 0-1. Ett normalt resultat i paus sett till matchbilden och skapade chanser borde varit 2-0 eller 3-1. Men sådan är fotbollen och sådan är den tuffa spelvärlden med, även om du gör rätt så får du fel. Slumpen spelar en stor roll i en så målsnål sport som fotboll är, och det är just därför fotboll är så charmig!

Vi stannade på 11 rätt som bäst på Europatipset, förutom Ryssland lade vi stor vikt mot Irland, Israel och Serbien som understreckade bortalag. Tyvärr kryssade alla tre, vi hade behövt vinst från något av lagen.

Vi hoppar upp på hästen igen med blicken stadigt fäst i horisonten, vi vet att belöningen kommer om vi dag efter dag fortsätter att bygga system med positivt spelvärde. Ikväll har vi ett Topptips som kanske inte skriker ”underhållning” men likväl ser rejält intressant ut spelmässigt. EM-kval för U21 blandas med brassefotboll och lägre divisioner från Holland och England.

U21-lagen Portugal och Belgien är storfavoriter i sina matcher. Vi väljer att spika Belgien och helgardera Portugal. Bättre värde på Belgien och vi ser också en trend i oddsen där Portugal stiger och blir mindre attraktivt som tecken på kupongen. Vår andra spik är Chapecoense, bara 40 % i nuläget. Även Fleetwoord, Excelsior och Operario är tänkbara spikalternativ men vi väljer att enbart vikta systemet mot dessa lag (grönt villkor, minst 1/3 ska vinna).

För att få höjd och inte betala i onödan för rader ställda mot låg utdelning sätter vi villkoret att max ett av lagen Portugal eller America får vinna. Att båda dessa vinner i kombination med vår spik Belgien vill vi inte betala för, den utdelningen blir ändå under 500 kr. Färdigt spelförslag för 336 kr här!

Spelstopp ikväll är kl 19:59. Om du inte har lust att bevaka oddsrörelser mitt i tacomyset så lägg det ansvaret på oss. Vi käkar tidigare, skippar rödvinet och arbetar för fullt mellan kl 19:00-20:00 för att maximera systemen! Andelar för kvällen:

Miljongänget BIG TTx10 – 1337 kr
Miljongänget Sexsiffriga – 594 kr
Miljongänget TT x5 – 335 kr
Miljongängets Stora TT x10 – 297 kr
Miljongänget Stora 4 – 270 kr
Miljongängets Spiklösa – 120 kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset