Topptipset fredag

Gårdagens topptipsandelar avgörs först idag så blir inte mycket till summering. Vi lever på samtliga och jobbar in vettig utdelning, framförallt på multikupongerna. Dubbelträff ska förhoppningsvis hittas ikväll!

Tre matcher av dagens kupong hittas i svenska Superettan. I övrigt är det en trevlig mix, engelska Championship, franska ligue 1, irländska Premier Division och avslutningsvis italienska Serie B. Vi ska försöka sätta guldkant på fredagskvällen. Spelstopp 18.59.

I dagens spelförslag lutar vi oss mot tre spikar, Watford, Rennes och Brescia. Samtliga ligger ganska korrekt i procent. Vårt värde och höjd skapar vi vanligtvis genom vaskningar av överstreckade favoriter, idag sköter vi allt sånt via våra reduceringar. Färdigt spelförslag för 201kr

Reduceringar

Orange, Gais och Akropolis är två överstreckade tecken vi mycket väl kunnat vaska. Idag har vi tre spikar vi gillar så vi behöver inte vara riktigt lika offensiva och vaska massa lag idag när ramen inte är allt för kostsam. Vi ställer här ett krav att minst 1/2 orangea utgångar måste sitta.

Klockorna, Shamrock och PSG är två tecken som hade varit mumma att fälla, stora överstreckade favoriter. Vi vill därför fördela lite mer pengar av vår insats mot att göra just detta. Vi sätter kravet att minst 1/3 klockutgångar måste sitta. Och som ni ser har vi dubbel utgång på Norrby, vi gillar detta tecken extra mycket och med hjälp av reduceringar kan man trolla runt med fördelningen av sin insats.

Att sätta ett krav att max en av Shamrock och PSG får vinna fungerar såklart fint för att skapa höjd. Men kan vara lite väl tufft med tre spik och ett sånt hårt krav på ett mindre system. När vår ram är så pass billig som idag gör det inget om vi betalar för några rader med lägre förväntad utdelning.

Vill du haka på andelsspel byggda av oss i Miljongänget finner du dem nedan:

Miljongängets BIG TT x10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets TT X5, 335kr
Miljongängets Stora TT X 10, 297kr
Miljongänget Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 spikar, 201kr
Miljongängets spiklösa, 120kr
Miljongängets 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset