Topptipset lördag

Det är alltså en ny Topptipsetkupong redan idag! Den vi påbörjade igår är ännu inte avgjord, sex matcher spelas under dagen.

Även idag är det en blandning av matcher från Vitryssland, Färöarna & Sydkorea. Inga problem, vi synar odds kontra streckprocent, analyserar oddstrender och adderar erfarenhet kring hur proffs respektive Svenssons spelar – allt för att skapa spelvärda rader att lämna in.

Det vana ögat ringar in två solklara spikalternativ efter 5 sekunders blick på kupongen. Vikingur till runt 55 % och en segerchans på 80 % enligt odds går inte att blunda för eller spexa till, spikas! Den andra tydliga spelvärda spiken Soligorsk med streck runt 50 % och segerchans på ca 60 % jobbar vi lite mer med. Vi tar 1-2-garderingen och låter 25 % av våra rader ha den grovt överstreckade ettan. Värdet kan bli riktigt stort om resultaten blir en mix av ”proffstecken” och överspelade lag. Både amatör-Svensson och hajar blir kvar på perrongen då! Att använda Speltjänst reduceringsverktyg är riktigt fint för att skapa dessa förutsättningar!

Färdigt spelförslag via Speltjänst för 504 kr finns här!

Lördag innebär förmodligen finfin omsättning även om lag och matcher är okända. Minst lika stora möjligheter att göra fina pengar som vilken random Premier League-lördag som helst på Topptipset! Hugg din andel här:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets 3 andelar, 180 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset