Topptipset måndag

Innan vi hugger tag i kvällens Topptips så några ord om helgen. Stryktipset avslutades igår och vårt ”Miljongängets Stora Stryk” landade in på 12 rätt, drygt 59 000 kr i utdelning. 13 rätt betalar nästan 3 miljoner kr och precis som vi förutsåg i lördags så skulle 13 ge bra betalt! Ohyggligt surt att Bournemouth var så usla mot Crystal Palace, vårt enda fel på kupongen… Vi kämpar vidare!

Kvällens Topptipsrunda innehåller en mix av bland annat Allsvenskan, Premier Leauge, La Liga & Serie A. Så kommer de flesta kuponger se ut nu i sommar, magiskt! Finns flera tänkbara spikar på kupongen. Men vi landar i Elfsborg borta mot krislaget Helsingborg. Streckas just nu ganska korrekt sett till odds men vi tror att oddset kommer att fortsätta sjunka och att spelarkollektiviet kommer att välja andra spikar i första hand på kupongen.

Ett villkor vi sätter upp på kupongen är att minst en av X i Manchester City-Burnley eller X2 i IFK Göteborg-Mjällby måste falla in. Som ni förstår så är detta nästan likställt med att spela X2 på Mjällby, för chansen att Burnley skall klara kryss borta mot City är inte stor. Men spelvärde finns på krysset och 1 av 10 gånger sitter den. Om nu detta utfall sker, att det blir X där, då vill vi öppna upp för att IFK Göteborg får vinna sin match – vi kommer ändå att få riktigt fint betalt. Att istället gå rakt på sak, spika av City och köra X2 på Mjällby är en rimlig väg med, men vi gillar den extra potential som byggs in genom att plocka med X i City-Burnley.

Vidare finner vi spelvärda tecken i Häcken, Sevilla & Milan, krav sätts att minst ett av dessa tre lag ska vinna sin match. Den sista viktiga pusselbiten blir att helt utelämna Juventus. 75 % streck är vi inte intresserade av borta mot Bologna, Juve har haft svårt att göra mål och oddsmarknaden ger inte Juve mer än 60 % vinstchans i nuläget. Färdigt spelförslag för 420 kr här!

Topptipsandelarna har genererat en del vinster på enkelradssystemen den senaste veckan men inte nått hela vägen fram på de som spelas x5 eller x10 trots många sjuor. Frustrerande men vi vet att nästa rejäla träff närmar sig. Kanske redan ikväll! Andelar:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets Two Man Show x5, 1188 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets Spiklösa 120 kr/st

Idag bjuder även Svenska Spel på en liten rullpott på fotbolls-Bomben, knappt 100 000 kr adderas. Bäddar för bra omsättning och vi har bra grepp om de tre allsvenska matcherna. Länkar till Bombenandelar här:

Miljongängets Stora Fotboll, 440 kr/st
Miljongängets Fotboll, 149 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset