Topptipset måndag

Först av allt ska vi försöka summera en mycket intensiv spelhelg. Stryktips över lördag & söndag, Europatips med jackpot och de vanliga Topptipsen som rullar på. På Stryktipset når vi som högst 11 rätt. Som nämndes igår så är alltid utfallet sekundärt (primärt är att bygga slagkraftiga och spelvärda system så kommer utdelningen att komma) men vi analyserar ändå vad som kunde gjorts bättre. Vi har gemensamt utvärderat i ett par timmar och hittat ett några detaljer vi kan slipa på och tar med oss för kommande omgångar.

Europatipset är vi med på hela vägen fram till de två sista matcherna på vårt ”Miljongängets Stora Jackpot”, där vi sitter kvar med helgardering i Espanyol-Real Madrid samt spik på Inter (borta mot Parma). Ser länge dystert ut då Parma tar ledningen tidigt och ser ut att hålla undan. Men sista 10 min löser Inter en snygg vändning och vi når 13 rätt för andra Europatipsomgången i rad! Synd att Real Madrid vinner knappt som storfavorit. Men ändå fina 159 000 kr till andelsköparna att dela på!

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Topptipset i lördags spelade in över 65 000 kr, återigen var det ”Miljongängets Big TT” som håvade in 28 000 kr per system, som agerade lok för segertåget. Även ett par enkelradssystem landade hem för 2800 kr/system. Igår blev utdelningen blygsam. Topptipsformen är verkligen strålande och det ska vi bygga vidare på idag!

Kvällens Topptipskupong består av en härlig måndagsmix, olika länder och olika ligor. Svenska folket verkar gå bort sig en hel del i streckningen och då är vi inte sena med att ta betalt. Vi bygger systemet runt tuffa spiken Burnley. Bortamatch mot Crystal Palace, endast streckad på 21 %. Men oddsmarknaden ger oss vinstchanser på cirka 28 % så mattematiskt är spiken fin. Dessutom gör denna väg, att ta en fräck spik, det lite enklare att utforma resten av systemet. Det blir vettig utdelning även om vi tar med några hyfsat stora favoriter. Häcken och Porto är sådana exemplar, storfavoriter och troliga vinnare och inte alltför överstreckade. De garderas dock båda upp med kryss för att bibehålla potential.

Kupongens största favorit, Benfica, ser ut att bli kraftigt överstreckad, så den viktar vi bortifrån, endast 14 % av våra rader har med Benfica-tvåan. Räddningsplanka om ändå Benfica vinner är Exeter som måste vinna om Benfica vinner. Vi har nu byggt ett system där de flesta raderna spelas mot en utdelning i spannet 5000 – 50 000 kr, precis som vi vill ha det! Spelförslaget för 450 kr finns här.

Som ovan nämnt, vi trummar på och levererar mycket vinster på våra Topptips-andelar, planen är givetvis att fortsätta även denna vecka. Haka på här:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st (8 rätt tre dagar i rad)
Miljongängets Two Man Show x5, 1188 kr/st
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets Spiklösa 120 kr/st

Sugen på en extra kupong till kvällen? Fotbollsbomber finns här:

Miljongängets Stora Fotboll, 440 kr/st

Miljongänget Fotboll, 149 kr/st
Miljongängets Lilla Fotboll, 60 kr/st


Comments

comments

Kategorier: Topptipset