Topptipset måndag 3/2

Om gårdagens Powerplay var inbjudande så är kvällens Topptips ngt liknande. Vi bygger för fem/sexsiffrigt.

Kvällens Topptips avgörs först i natt då matcher från Sydamerika avslutar kupongen.

När Sydamerika står på kupongen brukar det i regel alltid finnas en eller ett par understreckade favoriter. Lika så idag. Newell’s är streckade på under 50% (lär bli strax över vid spelstopp), men oddsmarknaden indikerar att vinstchansen är ngt högre. Detta tror vi gör att många äljer att spika av Newell’s, särskilt eftersom matchen är sista matchen och det går att säkra vinst osv.

Vi väljer tvärtemot att gardera brett. Det är på inget sätt en klar favorit och ett kryss eller bortaseger är inte långt ifrån lika trolig som hemmaseger. En smäll här, med dessa förutsättningar, tror vi därför har potential att rensa mer än brukligt.

Vi tar betalt på värdetecknna på annat håll i stället. Vi spikar exempelvis av två riktiga låg-%. Riktiga spelvärda tecken. Visst, krysset i Dordrecht kittlar men vi vaskar det. Jong Utrecht är givna att vaska i våra ögon och då tar vi en rövare att spika av tvåan. Det går att se detta systemet som ”friskt”, ”fräckt”, ”inte riktigt klokt” osv.

Vi kan hålla med om att det är fräckt, men det spelas absolut korrekt. Variansen är hög och det ska såklart nötas ut under lång tid. Men smällarna kommer och spelas variansen ut i en och samma omgång så står vi där med dubbla V-tecken.

Systemet spelas med Speltjänst på 360 rader >>>

Våra andelar byggs inte heller för att vinna korvören. Önskar du hugga en andel i våra eftertraktade TT-tips så har du de här nedan. Samtliga hyperintressanta just idag i våra ögon:

Miljongängets BIG X 10 (1337kr) >>>

Miljongänget (216kr) >>>

Miljongängets Spiklösa (120kr) >>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset