Topptipset måndag

Inledningsvis kort reflektion från gårdagen.

Man City – West Ham skulle lottas och det gavs info om att fördelningen av ”lotter” var 12-2-2. Streckprocenten var skyhög på Man City och vi garderade brett på både TT och ET då vi såg att det fanns 25% chans att det skulle bli X eller 2:a. Detta slog väl ut och dessutom blev utfallet 2:a som rensade ngt mer i %-högen.

Vi fick dock inte hjälp av Bournemouth som tappade poäng i sista minuterna. De hade rensat fint. Barcelona var ytterligare ett lag som avgjorde sent och sänkte utdelningen rejält. Det var slagläge på femsiffrig utdelning länge och då vi spelar flera av våra andelsspel x 10 fanns det vittring på stora pengar.

Vårt andelsspel Miljongänget BIG TT X10 hittade till slut 8 rätt och då utdelningen blev 2300 så fick andelsköparna 23 000:- att dela på. Grattis till er även om det kunde varit mycket mer.

Som brukligt går vi för fin utdelning på dessa poolspelen (PP och TT) och idag är inget undantag.

En i skrivande stund mycket fin Topptipsomgång. Det finns en tok-stor favorit som vaskas med ena handen bakom ryggen.

Dessutom streckvärda favoriter som hjälper oss med spikarna.

Att tänka på dessa typer av omgångar, särskilt i holländska andradivisionen, är att det brukar ofta ske en hel del rörelser på oddsen när startelvorna släpps. Då kan förutsättningarna förändras en del. Vi går därför brett i detta spelförslaget men det finns också fint värde i att göra detta. Kupongen vi skapar nedan är fräck, vi vet, men den har potential att ge oss mycket fint betalt.

Spelförslag på 288 rader ses HÄR >>>

Våra andelar som byggs på sista infon och som alltid ger köparen valuta för pengen finner ni nedan:

Gårdagens Vinstsystem: Miljongänget BIG TT X10 >>>

Miljongänget Stora 4 >>>

Miljongänget Skräll TT X10 >>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset