Topptipset med extrapengar!

Dags för helg igen och därmed nya kuponger! Likt förra helgen så blir morgondagens Europatips den stora höjdpunkten (kryddas med 4 mille jackpot med). Men redan idag har vi en superfin Topptipskupong, som har 100 000 kr i extrapengar adderat.

Kupongen är en mix av matcher från Tyskland, Sydkorea & Vitryssland. Inga direkta storlag på kupongen men spelvärdet är det inget fel på! Vi väljer att spika Nürnberg till trevliga streck runt 50 %. Oddsmarknaden säger att vinstchansen bör ligga däromkring och vi gillar spiken. Ett annat spikalternativ som ”proffsen” snabbt lär ringa in är Suwon till dryga 50% och vinstchans på ca 55 % enligt marknaden. Här gör vi dock ett move för att haka av hajar, vi helgarderar och viktar systemet en aning mot doggen.

Kupongens megafavorit, Soligorsk, 86 % helgarderas. Spikas de så kvävs all potential till stor utdelning på en singelrad. Möjligen kan en väg vara att spika och spela ett multisystem, dvs köra högre radinsats och gå kort väg på flera håll och därmed skapa potential. Men vi ser större värde i välja helgardering och försöka fälla favoriten. Genom att ställa krav att max två av tre favoriter (Soligorsk, Heidenheim & Suwom) så säkerställer vi ändå viss potential i utdelningen. Färdigt spelförslag för 468 kr finns här!

Spelstopp ikväll är kl 18:29. Lita på att vi slavisk följer oddsrörelser när startelvor släpps till de tre tidiga matcherna på kupongen. Där kommer vi få en extra edge mot spelarkollektivet och skapa värde i våra andelssystem. Säkra underhållningen till tacosen, häng på ett av dessa system!

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets Extrapengar x10, 446 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset