Topptipset med extrapengar

Gårdagens Topptips genererade tre stycken vinnande andelssystem, samtliga spelade med radinsatsen 1kr. Utdelning strax under 5000kr. Vid systembyggnaden fanns det tre stora favoriter på kupongen, Häcken, Porto och Benfica. Nyckeln på iaf de system som spelas x1kr är att fälla iaf en av dessa. Det lyckades i form av Benfica. Vid systembyggnad på multikuponger så beror ju systembygget lite på vad du som spelare är ute efter. Vi försöker alltid bygga systemen för att ha höjd och således vara med när utdelningen är hög för radinsatser x5/10. Även då behövs ngn fav fällas. Igår var det faktiskt en rätt lurig kupong. Vi vill inte spika av två större favs och när vi letade så satt vi sedan med Falkenberg, Sociedad och Huesca som alternativ till de större favoriterna. Det visade sig att det bara var Huesca som löste biffen och det var också dessa system som hittade den gröna 8:an.

I efterhand hade ett snyggt och inte helt ovanligt move, för vår del, varit att spika två av favoriterna men helt utesluta den tredje. Det hade slagit väl ut om man nu valt att spika Häcken/Porto och vaskat Benfica. Det viktiga är att se helheten på kupongen och vilken potential den har. Om två större favs spikas så måste helt enkelt andra fällas, annars meningslöst att ens gå till luckan…

Idag är det extra pengar på Topptipset och det märks bland våra andelsköpare. Nästan allt var slutsålt redan runt kl 9 i morse. Längts ner i inlägget finns iaf länkar till det som i skrivande stund finns kvar att norpa.

Dagens kupong ser småmysig ut. Ett CL-jagande Manchester United överst på kupongen mot ett Brighton som inte ger bort ngt gratis. I skrivande stund % vettig på United men vi vill inte vaska möjligheten att ta betalt. Vi tar säkerhetslina och helar och lägger reduceringen på x2. Den kombas med vinst för Barcelona där % ligger ännu bättre.

På dagens spelförslag väljer vi att plocka två spikar. Celta i en sexpoängsmatch mot Mallorca. Krysset är knappt inget värt för Mallis som måste gå för vinst. Dessutom inget jättevärde på varken 1:a eller X sett till %. Vår andra spik är Fulham i London-derbyt mot QPR. Streck och %-mässigt liknande med Celta, vilket gillas. Två lag som inlett den återupptagna säsongen med två raka torsk och inte ett mål gjort. Fulham har högst ambitioner med kvarvarande matcher och vi spikar av.

Med dessa spikar så har vi tecken att lägga på att fälla både Lazio och Juventus i luriga bortamatcher. Vi har skapat en fin potential och är nöjda med förslaget. Det motsvarar våra krav på ett system som kan lämnas in utan att skämmas… Spelförslag på 336kr

Det finns som sagt några få andelar kvar i följande Topptipssystem:

Miljongänget – 216 kr
Miljongänget Stora 4 – 270 kr
Miljongänget Spiklösa – 120kr
Miljongänget TT X 10 – 107kr
Miljongänget 90 – 90kr

Bomben spelas idag också med följande andelar:

Miljongänget Stora fotboll – 440kr
Miljongängets fotbollsbomb – 149 kr
Miljongänget Lilla fotboll – 60kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset