Topptipset onsdag

I gårdagens inlägg så skrev vi att vi skulle få startelvor och oddsindikationer i samtliga åtta matcher som fanns på Topptips-kupongen. Ett övertag som är viktigt i poolspelen, mycket rader (pengar) kommer in i potten utan denna info. Det skedde också en hel del under dagen och nära inpå spelstopp. Bland annat så var två av våra spikar här på spelförslaget tidigare under dagen inte lika aktuella på kvällen vid inlämning och systemen som byggdes som andelsspel fick gå en liten annan väg. Detta jobbet är något vi gör samtliga dagar på de andelsspel som lämnas in. Vi vill helt enkelt ha ett så stort övertag på så många av de andra spelarna som möjligt när systemen lämnas in.

Utfallet igår? Ja det blev en rätt favoritbetonad rad tyvärr. Ett tag såg det mycket intressant ut och utdelningen för en enkelrad låg på några tusen kronor och vi hade flera system inne, både multikuponger och 1kr:s.
I andra halvlek ramlade mål in för ”fel” lag i olika matcher och utdelningen sjönk för att tillslut stanna på 667kr. Våra förändringar av spikar gjorde dock att vi landade in flertalet system på 8 rätt, bland annat flera multikuponger (x5/10). Totalt inspelat lite drygt 80 000:- fördelat på många andelsköpare.

Idag är det nytt Topptips och förutsättningarna är likt igår att startelvor och oddsjusteringar snappas upp av oss innan det är dags för inlämning, allt för att systemen ska optimeras så mycket som möjligt. Matcherna på kupongen är dessutom träningslandskamper, vilket gör att det kan roteras friskt bland i startelvorna. Ännu viktigare då att fånga upp alla detaljer nära inpå spelstopp.

Tittar vi på kupongen nu så identifierar vi två stycken spikar vi tycker är attraktiva att hålla i handen inför kvällen, Holland och Schweiz. Storfavoriten Italien streckade på över 90% med en vinstchans som motsvarar streck-% och lite till väljer vi att gardera med ett lyxkryss. Det ska mycket till men träningsmatcher är trots allt träningsmatcher. 0-0 och 1-1 finns trots allt på kartan. väljer man att spika även Italien så bör systemet utformas så att man antingen plockar bort någon annan större favorit, alternativt att du spelar med en högre radinsats.

På kupongen finns även lag som Tyskland och Frankrike, streckade på över 70%. Dessa två vinnare i kombination med Italien är ju öken, det fattar de flesta hoppas vi. Vi bygger systemet och viktar det mot att dessa tre inte får vinna tillsammans. Vi sätter dock krav att 1 av lagen behöver vinna, dvs minst 1, max 2. Redan här så har vi fått lite höjd i vår potential till utdelning. och då vi garderar övriga lag på kupongen så finns möjligheten att utdelningen kan sticka iväg. Det skulle kunna gå att reducera ner systemet ytterligare för att vinkla systemet mot ännu högre utdelningar, eller motsatsen. Beroende på vilken storlek på plånbok du har och vilken radinsats du väljer att spela med.

Vårt spelförslag på 351 rader

Våra andelsspel komponeras nära inpå spelstopp och har då fått med sig all den info som ger övertag mot många av systemen som bidragit med pengar till prispoolen. En trygg väg att gå om du inte själv har tiden eller kunskapen att göra jobbet.

Miljongängets MEGA TTx10 – 1604 kr
Miljongänget BIG TTx10 – 1337 kr
Miljongänget Sexsiffriga – 594 kr
Miljongängets 3 spikar – 535 kr
Miljongänget TT x5 – 335 kr
Miljongänget Stora 4 – 270 kr
Miljongänget 3 andelar – 180 kr
Miljongängets Spiklösa – 120 kr
Miljongänget 90 – 90 kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset