Topptipset påskhelgen

Även denna helg lyckas Svenska Spel skapa en Topptips-kupong. Den varar hela påsken, från långfredag till annandag påsk. Extra trevligt är att potten dessutom är kryddad med 100 000 kr i extrapengar!

Samtliga matcher är från Vitryssland. Därmed tar vi samma approach som föregående helger. För en vecka sedan skrev vi:

”För 99,9 % av spelarkollektivet kunde det lika gärna stått ”A vs B” istället för okända vitryska lagnamn. Detsamma gäller även för oss. Dock har vi lite fler verktyg i vår verktygslåda än Skara-Janne och Joe Public som kollar tabellställningen. Vi bygger grunden som vanligt genom att jämföra odds och streckprocent, kryddar med oddstrender och försöker hitta en strategi som slår ut både ”fiskrader” och ”hajrader”.”

Vi gjorde då ett fint försök, spelförslaget slutade med 7 rätt efter att spiken i sista matchen svek – över 10 000 kr i utdelning för 8 rätt!

Denna helg väljer vi att spika Dinamo Minsk. Odds runt 1,80 och streckprocent under 50 % gör den till ett fint val. I dagens match väljer vi att fräck spela X2 och helt utelämna hemmalaget som streckas för hårt. Förhoppningsvis vinkar vi hejdå till många andras rader redan ikväll.

Gamla (?) storlaget BATE har inlett ligan svagt. Spelarkollektivet verkar redan ha tappat förtroendet för dem, men kanske mer kollat tabellen än reflekterat över namnet. Många proffs väljer nog ändå att spika BATE idag till fin streckprocent. Vi plockar dock med krysset som även det har fint spelvärde och även kan agera fin ”hajdödare”.

Färdigt spelförslag för 480 kr finns här!

Även på våra andelsspel var vi nära rejäla pengar på förra helgens Topptips. Nu är planen att knyta ihop säcken. Omsättningen kommer säkerligen vara högre nu tack vare att Svenska Spel adderar extra värde. Välj en eller flera andelar och så jobbar vi in påskvinsterna ihop!

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets Extrapengar x10, 446 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset