Topptipset tisdag

Champions League och engelsk lågdivsionsfotboll på kvällens kupong. Bäddat för en hel del ”lätta” pengar i potten då många vill ha action till CL-matcherna men sen bara gissar på hur de engelska matcherna ska tippas. Möjligen kastas ett öga i tabellen för att bedöma vart strecken ska sättas. Detta är självklart en set-up vi gillar! Samtliga matcher startar vid 21-tiden vilket innebär att full info om startelvor osv kan tillhandahållas med.

Spelförslaget vi tar fram nu bygger kring två spikar. Första och sista matchen på kupongen. Leipzig och Barnet. De förstnämnda möter ett Tottenham i spillror, i nuläget streckas ändå bara Leipzig runt 60 % och det är taget! Den andra spiken är ju bara barnet (!) sett till streck, 22 % i nuläget är ett fynd då en mer korrekt vinstuppskattning snarare är närmre 40 %!

I övrigt ringar vi in tre streckvärda tecken och sätter upp ett villkor att minst ett av dessa ska falla in. Reducerar ner systemet från 729 kr till 513 kr och både spar pengar och gör systemet vassare. Fin kombo!

Färdigt spelförslag för 513 kr finns här! >>

Ja, som vi nämnde ovan, ikväll kommer vi sitta med full info när andelsspelen ska lämnas in. Alla startelvor och oddsrörelser kan nyttjas tack vare att alla matcher börjar samtidigt. Så bra läge att köpa en andel och ta del av vassa system!

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st

Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st

Miljongängets TT x5, 335 kr/st

Miljongänget Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset