Topptipset tisdag

Gårdagens topptips gav 736 kronor per rad, inget att hänga i granen tyvärr. Ett par singelrader satt, BIG TTx10 hittade med för drygt 7.000kr men vi är såklart besvikna. BIG TTx10 satt utan problem, spikarna vann med 5-0 och 4-1. Vi lämnade Göteborg helt utanför kupongen, Mjällby sjönk i odds under dagen och skarpa spelare gillade verkligen den sidan. Vi valde då att försöka ta betalt på ett understreckat X2. Mjällby gjorde det bra men tappade till slut in 2-2 det sista som händer i matchen. Utdelningen dalar lite och vi måste jobba in att Juventus skulle tappa poäng för vettig utdelning. Så blev inte fallet och utdelningen blev blygsam. Men vi känner vi är på rätt väg, fin 12a på lördagens stryktips och tre ohotade drag på vårt största TT-system (2 spikarna och X2 MAIF). Vi vänder blad och riktar in oss på kvällens kupong. Premier league, La liga, Serie A och Superettan en tisdagskväll mitt i sommaren får iallafall oss att gå igång. Hoppas ni känner likadant, nu förtjänar vi sport i överflög efter en riktigt tung period. Spelstopp 18.59.

Vi har en rejäl bombspik idag, Dalkurd hemma. Streckade strax under 50% vilket är ett kap. Extrema problem i bortalaget och det är låst för spel i matchen på nästan alla sidor. Ryktas att AFC ska spela med massa juniorer. Vi hoppas matchen blir av och att topptipsspelarna inte korrigerar strecken tillräckligt. Dagens andra spik landar på Jönköping södra, marginellt understreckad i nuläget. Vi tror denna match kommer vara ganska korrekt streckad fram till spelstopp om det inte händer några drastiska rörelser på elvor. Men då är vi med! Vi gillar ett understreckat Halmstad mycket idag, Örgryte plockas bort helt. Halmstad är en fin spik på system som behöver fler spikar. Faktum är att Halmstadspiken är mycket bättre än vår spik på Jönköping. Men vi vet att nästan alla duktiga spelare kommer spika kombinationen Dalkurd och Halmstad. Så i detta fallet kan alldeles för mycket värdetecken bli dåligt för oss. Ett spännande move att tänka så, hittar vi kupongen och Halmstad kryssar så tror jag vi kan bli överbetalda, och det är alltid planen i poolspel. Att bli överbetald.

Vi trollar inget speciellt med reduceringarna idag, vårt system kräver ingen stor ram och vi får ner systemkostnaden till ett vettigt pris enbart genom att trimma vårt system mot lite höjd. Har man en bra och tydlig väg behöver man inte reducera bara för sakens skull. Idag vill vi enbart reducera bort de sämsta raderna. Så vi har satt krav att max två av de tre största favoriterna får vinna. Vi har även ställt in utdelningsreducering att plocka bort rader med förväntad utbetalning under 1750kr. Färdigt spelförslag för 393kr.

Vi är på gång och kommer ofta rätt på dragen och läser oddsrörelser fint. Vill du slippa detta jobbet sista timmen och ta del i ett större system med lägre varians? Då kan du köpa in i våra andelar här:

Miljongängets Big TT x10, 1337kr
Miljongängets Two Man Show x5, 1188kr
Miljongängets TT x5, 335kr
Miljongängets Stora TT X 10, 297kr
Miljongänget spiklösa 120kr
Miljongänget 90, 90kr

Vi tar även ett skott på bomben ikväll:

Miljongänget stora fotboll, 440kr
Miljongängets fotbollsbomb, 149kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset