Topptipset tisdag

Mycket frustrerat efter gårdagens topptips. Strax över 4.000 kr per singelrad betaldes ut. Vi kunde stapla sjuorna på hög tyvärr. Flera multi och singelrader som inte nådde hela vägen fram. Det är små marginaler i denna bransch, lite medstuds eller lite annorlunda systembyggen hade vi firat fina vinster.

Dagens topptips bjuder på Engelsk bonnboll, här ska det ätas av stående rader och personer som inte kollar oddsen överhuvudtaget. Vi kommer få startelvor och ev oddsdropp i samtliga åtta matcher, låter som musik i våra öron. Observera spelstopp 20.44.

Vår ram idag bjuder in till hög utdelning, tre spelvärda spikar som sämre spelare sällan vågar ta. Chesterfield 26%, Solihull 39% och Aldershot 31% spikas av. Denna kombinationen i sig behöver inte få utdelningen att skjuta i höjden då flera sämre spelare säkerligen garderar här. Men sitter våra spikar så kan vi sitta riktigt fint. Vi har med denna vägen köpt på oss kombinationer för favoritfall där många andra system kommer spika.

Färdigt spelförslag för 243 kronor

Idag kommer vi inte reducera vårt spelförslag, två av våra spikar garanterar redan fall för två streckfavoriter och är i sig en ganska snäv kombination. Vi är bekväma i priset på systemet kontra förväntad utdelning. Men vill man trimma systemet ytterliggare och vikta ännu mer mot höjd finns alternativet att ställa krav att max X antal av favoriterna i matcherna 1,5,6 och 7 får vinna. Vi vill dock hålla nere variansen och inte reducera alls med tanke på vilken spikkombination vi valt.

Våra andelar lämnas som vanligt in sista timmen för maximal info i form av oddsdropp och mer korrekt streckfördelning. Detta är en extremt viktig del att följa i sitt poolspelande. Vill du köpa en andel av oss där vi gör detta jobbet åt dig och du samtidigt får del i ett större system finner du andelar nedan:

Miljongängets Mega TT x10, 1604kr
Miljongängets BIG TT x10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets TT X5, 335kr
Miljongängets Stora TT X 10, 297kr
Miljongänget Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 spikar, 201kr
Miljongängets spiklösa, 120kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset