Topptipset tisdag

Topptipset från igår ser ut att kunna ge bra betalt när kupongen ska avgöras idag med två återstående Nation League-matcher Tyvärr är vi inte med på tåget. Framförallt var det Wrexhams förlust och/eller AFC:s vinst som kostade många andelssystems chans på 8 rätt.

Idag är det ny Topptipskupong och vi har efter morgonkaffet såklart satt oss ner för att börja arbeta med dagens system. Sent spelstopp (20:44) så vi har gott om tid att lägga grunden.

Våra tankar så här på förmiddagen och det spelförslag som ni finner nedan är att vi tar två spikar från olika fack. Från ”mellanfacket” hittar vi Colombia som är streckat ganska korrekt i förhållande till vinstchans, precis under 40%. Den andra spiken blir Argentina som har vinstchans mellan 60-65% men bara är streckade på strax över 50%. Fint värde!

Vi reducera systemkostnaden och framförallt (huvudsyftet med att reducera) viktar våra rader mot de rader vi vill betala för, dvs de som har potential att ge fint betalt. Minst ett av lagen Spanien, Montenegro och Brasilien får vinna. Dessutom vill vi med nuvarande streck-% även fördela över lite insatser på Tyskland och Venezuela.

Systemförslag på 390 rader

Våra andelsspel idag:

Miljongänget BIG TTx10 – 1337 kr
Miljongänget Sexsiffriga – 594 kr
Miljongänget TT x5 – 335 kr
Miljongängets Stora TT x10 – 297 kr
Miljongänget Stora 4 – 270 kr
Miljongängets 2 Spikar – 201 kr
Miljongängets Spiklösa – 120 kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset