Topptipset tisdag

Dagens kupong innehåller enbart matcher från England och bjuder på fin potential som det är streckat nu. Direkt ser vi matcher som är högre streckat än deras egentliga vinstchans ser ut att vara i nuläget. Vi reducerar bort från dessa och plockar bort ett av lagen helt och hållet.

Kupongen byggs kring ett spelvärt Wigan. Oddsen indikerar att Wigan ska vara favorit, medans kioskgubbarna tycker att Middlesbrough ska vara favorit. Vem tror ni har bäst koll? Folk som livnär sig på att skjuta oddsen i rätt riktning eller din lokala fotbollsexpert? Vi vet vilka vi helst tar rygg på i dessa uppenbara fall.

Blackburn, Nottingham, Swansea, Birmingham Och Burton är alla för hårt streckade i nuläget. Men det går inte att plocka bort alla. Då hade vi kanske fått spela flera livstider innan vi träffar. När vi väl gör det delar vi med för många som enbart spelar ev-tecken och får därmed inte alltid tillräckligt betalt ändå. Rätt dumt när vi bara har en livstid i rullen. Därför väljer vi en mellanväg, vi plockar bort Swansea helt trots att det inte är det mest överstreckade tecknet. Smaksak och ibland ska man inte bygga systemen allt för ”rätt” då fler ofta tänker på samma sätt. Vi reducerar istället ifrån de överstreckade, detta gör att ett par får vinna och att vi inte behöver välja exakt vilka som tappar poäng. Barnsley såg till en början väldigt lockande ut som spik. Fint värde om detta står sig, men kollar man lite hur oddset rört sig under dagen så har oddset skjutit i höjden. Detta gör att vi ryggar tillbaka, precis som man inte vill fånga en fallande kniv vill man inte alltid försöka stoppa en lyftande raket.

Färdigt spelförslag för 432 kr>>>

Vill du köpa in dig i andelar som håller koll på lyftande raketer och fallande knivar när det närmar sig spelstopp finns vi här:

Miljongänget BIG TT x10, 1337kr>>>

Miljongängets Stora TT x10, 297kr>>>

Miljongängets Stora 4, 270kr>>>

Miljongänget, 216kr>>>

Miljongänget spiklösa, 120kr>>>

Vi laddar redan inför lördagens jackpot på stryktipset. Vårt största andelssystem är redan fulltecknat så vänta inte för länge om du önskar en andel i något av våra system.

Comments

comments

Kategorier: Topptipset