Topptipset tisdag

Kort summering av gårdagens TT. På andelarna hittade ett system, i övrigt stannar alla x10 system på 7 rätt efter Djurgårdens sena 2-0 tapp. Vi nämnde i inlägget att det var meningslöst att ha med/spika av Midtjylland och Djurgården tillsammans. Vi hade med båda (garderade Midtjylland) på andelarna då procenten korrigerades mot spelstopp. Vi såg en rad framför oss som kunde ge 200-300kr x10 även om båda vann, vilket inte är fantastiskt men ändå en rad man inte alltid ska bortse från när man spelar multikupongs.

Dagens topptips ser spretig ut, tre matcher från Engelska FA-cupen, någon från Tyskland sen tillbaka till England för lite bonnboll. Vi ser möjligheter och hoppas fälla någon stor favorit vilket ger oss lite klirr i kassan.

Våra två spikar idag blir Chelsea och Bayern. Extremt fint värdespik i Chelsea, när vi redan här spikar av en lägre streckad etta så får vi möjligheten att spika av ett liiiite överstreckat Bayern. Dessa två tar ut varandra ganska bra och dödar inte vår potential helt. Många sorters spelare vi möter spikar just kombinationen Liverpool och Bayern. Vi har andra stora favoriter vi vill fälla.

Men vi får inte lura oss själva, att göra kombinationen av spikar vi gjorde ovan räcker inte även om det är en fin start. Vi behöver därför reducera systemet mot lite lägre streckade tecken. Här kommer ett färdigt spelförslag för 360 kr>>>

Vi i miljongänget väntar alltid in till sista timmen innan våra system spikas helt, allt för att få så korrekta odds och % som möjligt. Vill du haka på något av våra system finns de här:

Miljongänget BIG TT x10, 1337kr>>>

Miljongängets spiklösa, 120kr>>>

Miljongängets stora 4, 270kr>>>

Miljongängets Stora TT X 10, 297kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset