Topptipset torsdag 100.000 extra

Ny omgång i vitryska högstaligan, en serie som lämpligt innehåller 16 lag och därmed exakt 8 matcher för Topptips-kupongen! Denna vecka avgörs matcherna torsdag till lördag och spelstopp är kl 16:29 idag, torsdag.

Förra veckan blev det fullträff på en av våra andelar (Miljongängets Topptips x 5) och ca 40 000 kr i vinst. Ändå lite snöpligt att inte fler system och vårt spelförslag här på sidan hittade rätt, 7 rätt och små marginaler. Formen är oavsett fint och nu börjar vi lära känna lagen med!

Lära känna lagen ja…Egentligen ingen särskilt viktig sak i vårt sätt att bygga vassa system. Grunden är alltid spelvärde, odds kontra folkets streck. Men ibland kan den där lilla ”känslan” komma i spel och vikta marginella beslut åt något håll.

Idag har vid 100.000 kr addat i poolen och förhoppningsvis har mycket haj passat på att ta semester i dessa tider. De duktiga spelarna som är kvar kommer dock antagligen precis som oss få upp ögonen för samma spikar. Soligorsk och Dinamo Brest är två fina värdespikar vi kommer satsa på. Många duktiga spelare kommer köra safe och förlita sig på spelvärde då kompetensen inom ligan antagligen i bristfällig här i Sverige.

När vi nu tror att vi satt oss i samma båt som en hel grupp av spelare kan vi försöka lägga in något i systemet för att sticka ut lite. Vi har 2 andra favoriter det nästan är värde i, men vi väljer att reducera bort från dessa hemmalag. Tanken är att vårt ”spelarfack” förhoppningsvis även kan ha spikat ett av dessa lagen och faller här. Vi får dessutom ett vettigt krav att alla favoriter inte får vinna. Vi krånglar inte till det idag i reduceringarna utöver dteta. Vi fick till ramen bra och trimmade systemet fint med detta villkoret. Man ska inte reducera bara för sakens skull, då kan man lätt trolla bort sig.

Färdigt spelförslag för 288 kr >>>

Läckra 40 000 kr in på ett av Topptipsen för veckan och vi laddar med nya andelsspel nu. Säkra din plats i något av följande system:

Miljongängets Big TTx10, 1337 kr/st
Miljongängets Extrapengar x10, 446 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Nu kör vi!

Comments

comments

Kategorier: Topptipset