Topptipset torsdag

Summering av gårdagens topptips går fort, sjuor rakt igenom nästan. Utdelningen var kall och då kliver vi av utan ångest. Annan typ av omgång idag så utdelningen kommer förhoppningsvis ta fart. Kupongen som erbjöds igår ger oftast riktigt bra eller väldigt dåligt betalt när det är så favoritbetonat utbud på topptipset. Vi hade strösslat rejält med tecken på underdogsen men det ville sig inte. Bättre gick det på europatipset. 2 stycken system hittar 13 rätt. ”Miljongänget 195” och ”Miljongänet SEX”, en lite billigare andel och en lite dyrare. Vi hade förhoppningar och bra läge när utdelningen såg bättre ut. Som vanligt hade våra system höga tak och vi hoppades på mer smällar. Denna utdelning kanske inte är något man hänger högst upp i granen, men potential fanns och kommer alltid att finnas i våra system. Oavsett så är det skönt att visa lite form och ”komma upp på tavlan” inför kvällens topptips och lördagens stryktips.

Premier league, Svenska cupen och La liga är det som gäller på dagens kupong. Idag tror vi att vi kan ha extra fint överläge mot fisken i poolen. Svenska cupen blir nämligen extremt viktig att hänga med när elvorna släpps. Det kan skifta totalt. Det är en bit in i cupen, men vi är säkra på att alla lag inte spelar sina bästa elvor. Vem vaskar, och hur mycket? Det är frågan.

Vi kommer enbart luta oss mot en spik i förslaget även om det finns bra alternativ. I skrivande stund så vet vi såklart inte hur lagen kommer se ut. Men vår spontana tanke är att Malmö vill studsa tillbaka rejält efter plattmatchen hemma mot ett kraftigt roterande Varberg. Samtidigt som AIK har varit ganska kalla fram till kanonmatchen mot Hammarby senast. Manchester city kommer dra till sig många spikögon idag, visst skulle det då vara fint med en Chelseavinst? Vi vaskar överstreckade Hammarby och Valencia. Visst finns det risk att Hammarby vinner, men i nuläget är laget för överstreckat samtidigt som oddset stiger på hemmalaget nu under förmiddagen. Korrekt och fin vask.

Vi sätter utgångar på Southampton, Watford och Eibar. Minst en av dessa måste vinna. De två sistnämnda är väldigt fina och det ställs ytterliggare krav på dessa. Minst 2/4 ”klockor” behöver sitta. Vi gillar Watford och Eibar väldigt mycket, reducerar vi såhär så väljer vi att lägga stor del av våra pengar på dessa tecken utan att behöva spika. Obs tidigt spelstopp, 17.59.
Färdigt spelförslag för 402kr.

Våra andelar för kvällen kommer som vanligt lämnas in sista timmen när alla tillgängliga elvor finns ute. Slagkraftiga system och vaksamhet vid oddsdropp är som alltid nyckeln till vinnande system. Andelar:

Miljongängets Big TT x10, 1337kr
Miljongängets Two Man Show x5, 1188kr
Miljongängets TT x5, 335kr
Miljongängets Stora TT x10, 297kr
Miljongänget 3 Andelar, 180kr
Miljongängets spiklösa, 120kr

Vi har öppnat upp våra stryktipssystem inför lördag. Vi grämer oss lite att vi inte fick elvor för alla matcherna samtidigt förra lördagen. Då hade vi förhoppningsvis huggt på miljoner. Våra tre största system brukar ta slut snabbt när det vankas stryktips, här kan ni säkra er andel redan nu om ni vill vara säkra på att få plats:

Miljongängets MEGA Stryk, 2650 kr (störst och mest populära system)
Miljongänget SEX, 1895kr (samma system som satt på gårdagens ET)
Miljongängets Stora Stryk, 1481kr (12 rätt förra veckan för 59.000 kr)

Comments

comments

Kategorier: Topptipset