Topptipset torsdag

Summering av gårdagen, Topptipset gav rejält betalt på flera system. Bilden ovan visar systemet ”Miljongängets sexsiffriga” som hittade för nästan 90.000 kronor. Grattis till 4 köpare! Detta system spelas x10 och har alltid rejäl höjd i sig. Det kommer inte träffa lika ofta som vårt BIG TT x10 (som för övrigt satt från i tisdags för 16.000 kr) men har alltid hög potential. Utöver detta så hittade flera enkelrader för nästan 9.000 kr stycket. Fin Topptipsomgång med andra ord!

Europatipset avslutas först idag så blir inte mycket sagt i detta inlägget. Men vi kan konstatera att våra största system tyvärr har fallit bort. Tråkigt när det fanns enorm potential inför morgondagen om det fallit väl ut då vi hade sparat på krutet i systemen. Men helt fel var vi inte på det som helhet, på ett par mindre system där vi valde snävare vägar lever vi för 13 rätt. Ett fint drag med högre varians var hörnstenen Genoa till 30% som spikades och har lagt upp ett fint läge för dagens avslutning. I nuläget är det en ensam vinnare och nästan 6 miljoner på 13 rätt. Det kan bli rejäl puls för några andelsköpare.

Över till dagens Topptips, här hoppas vi kunna spinna vidare på gårdagens form. Idag gör vi det riktigt enkelt för oss, ibland är den enkla vägen den rätta vägen. Dagen innan löning för många, skulle omsättningen påverkas av detta och bli aningen mindre så är chansen större att flera hajar avstår spel. Detta gillar vi då man kan få fint betalt på bra kombos då vi slipper en del vassa system vi annars fått dela kakan med i våra tilltänkta utfall. Som vi nämnt tidigare så har vi ofta en tanke om vems pengar vi siktar in oss på olika omgångar på Topptipset. Idag är det mestadels fiskens (dåliga spelare) pengar vi är ute efter. Med denna infallsvinkel så väljer vi två streckvänliga spikar i form av Helsingborg och Köpenhamn. Dessa matcher kommer många mindre system välja att helgardera och därför inte ha råd att måla på där vi tänkt ta betalt.

Vi väljer att plocka bort Sirius helt från vår rad, ännu ett drag som riktar in sig på fiskens pengar. Sirius har nog överraskat många hemma i stugorna och det kommer målas på friskt här. Vi gillar dock Kalmars poängchanser och vill spara tecken till andra matcher. Malmö, Göteborg, Juventus och Lazio är spikar som kommer varvas hårt av svenska folket. Vi helgarderar samtliga. Tappar ett par av dessa poäng så är många sämre spelare borta och deras pengar är vi förhoppningsvis med och slåss om. Vi sätter krav att minst en orange utgång måste sitta, detta för att vi inte vill betala för en för svår rad. Men använder samma utgångar och sätter att max två av dessa får vinna. Detta för att inte betala för rader som delar prispengarna med alla som spikar de största favoriterna rakt ut. Färdigt spelförslag för 324kr

Ser man kupongen som helhet så riktar denna in sig mycket på att jaga fiskens pengar och inte som vi ibland gör och försöker trolla bort lite haj med ”dåliga” tecken. Idag spikar vi där sämre spelare ofta garderar, vi plockar bort ett Sirius som antagligen blivit poppis och vi helgarderar de stora favoriterna som många kommer snurra som spikar. Denna väg lämpar sig extra fint om vi slipper lite haj i poolen.

Vill du hänga med på miljongängets andelar i lite större system som alltid lämnas in sista timmen då all möjlig info, odds och procentförändringar finns att tillgå hittar ni de här:

Miljongänget BIG TT X10, 1337kr
Miljongängets Two Man Show x5, 1188kr
Miljongängets Sexsiffriga, 594kr
Miljongängets TT X5, 335kr
Miljongängets Stora TT X10, 297kr
Miljongängets Stora 4, 270kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr
Miljongänget 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset