Topptipset torsdag

Europatipset som inleddes igår avslutas med tre matcher idag, vi återkommer med analysen imorgon. Dock kan det nämnas att det var lite för många favoritsegrar igår för vår smak. Detta fenomen drabbade därmed såklart även Topptipset, bara 380 kr för 8 rätt och ett utfall som inte passade oss.

Tisdags-Topptipset avslutades igår med, Miljongängets Big TT x10 fixade 8 rätt, utdelningen stannade på 8500 kr per system. Synd på Ranheims avgörande mål i 92:a minuten i tisdags…

Nu hoppas vi på fler skrällar och färre favoritsegrar! Dagens Topptips består av matcher från Sverige (Svenska Cupen, Superettan, Damallsvenskan), Norge och Championship. Notera det tidiga spelstoppet kl 17:44!

En riktigt intressant kupong att börja arbeta med, vända och vrida för att hitta angreppssätt. Ingen megafavorit på kupongen utan småklurigt hela vägen. Kopparberg/Göteborg blir vår spik att bygga runt, ganska tydlig favorit enligt oddsmarknaden och endast streckad på 43 % – perfekt! I den andra matchen från Damallsvenskan gillar vi också hemmalaget, men väljer att spela halvgardering 1-2, dock viktas systemet mot ettan genom det orange villkoret i spelförslaget.

Rosenborg verkar leva på gamla meriter i Svensson-tipparnas värld, minst 15 % överstreck i nuläget och då får de inte vara med på vår lapp! Genom att spela X2 på Viking bygger vi höjd för bra utdelning vid träff. Vi utelämnar även Trelleborg helt och hållet, laget är inte lika överstreckat som Rosenborg men tillräckligt mycket för att vi inte vill betala för tecknet. Här anar vi också att folket kommer att lägga för mycket vikt vid Trelleborgs ”form och hemmastyrka” och att matchen blir än mer överstreckad närmre spelstopp.

Som avslutning sätter vi upp det gröna villkoret, max en av Fulham/Brage får vinna, båda smått överstreckade. Fulhams match mot Cardiff är den andra i ett dubbelmöte och kryss räcker gott och väl för avancemang för Fulham. Se det kompletta spelförslaget här!

Som vi nämnt tidigare – se detta spelförslag som en utgångspunkt. Det kommer att ske rörelser i både odds & streckprocent under dagen – förmodligen stora sådana! Att lägga ner jobbet och ha koll på detta är grunden i våra andelsspel, så har du själv inte den tiden så haka på ett eller flera av dessa genomarbetade system:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets Two Man Show x5, 1188 kr/st
Miljongängets Sexsiffriga, 594 kr/st
Miljongängets 3 Spikar x10, 535 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets Spiklösa 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset