Topptipset torsdag

Gårdagens Europatips gav drygt 56.000 kronor i utdelning. När utdelningen drar sig under hundratusenlappen har vi ofta färre chanser att träffa med vår typ av systembyggnad. För att förklara detta på ett enkelt och läsvänligt sätt för personer som inte är helt insatta kan man säga att olika typer av spelare köper lotter till ett lotteri. Vi köper färre lotter för träff till det lägre utdelningsspannet, men lägger mer krut på lotterna som kan generera större vinster.

Dagens topptips bjuder på fina streckvärden, fyra matcher från finska högstaligan, en match från Nederländerna och avslutningsvis tre matcher från svenska Superettan. Observera detta tidiga spelstoppet 17.29.

Vi spikar av tre lag i finska Veikkausliiga, Inter Åbo 34%, Ilves 47% och HJK Helsingfors 61%. Inter Åbo är den finaste spiken värdemässigt av dessa. I kombination med denna väljer vi två favoriter som är fint streckade sett till vinstchanser och håller ner vår varians. Det direkta värdet idag ligger i tidigare nämnda Inter Åbo men även en vaskning av ett överstreckat GAIS.

Färdigt spelförslag för 144 kronor

Vår reducering idag är ytterst simpel, vi ställer kravet att max en av våra överstreckade utgångar får vinna. Att fälla minst en av dessa är nyckeln idag då vi valt att spika HJK Helsingfors.

Våra andelar lämnas som vanligt in sista timmen för maximal info i form av oddsdropp och mer korrekt streckfördelning. Detta är en extremt viktig del att följa i sitt poolspelande. Vill du köpa en andel av oss där vi gör detta jobbet åt dig och du samtidigt får del i ett större system finner du andelar nedan:


Miljongängets BIG TT x10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets TT X5, 335kr
Miljongängets Stora TT X 10, 297kr
Miljongänget Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 spikar, 201kr
Miljongängets spiklösa, 120kr
Miljongängets 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Topptipset