Topptipset torsdag

Riktigt spretig kupong ikväll, allt från Real Madrid & Barcelona till mer anonyma lag som Blooming & Always Ready (!). Som vi nämnt tidigare så skrämmer det oss inte det minsta om vi inte har full koll på lagen. För vi har en alldeles ypperlig medhjälpare i Mr Oddsmarknad! Han ger oss alltid en god vägledning i våra val.

Vanligen brukar vi skriva om hur svenska folket ”överstreckar” favoriter. Men idag har vi ett rekord åt andra hållet. I nuläget är Millionarios streckade i 41 % medan oddsmarknaden säger att laget har 75 % chans att vinna. Mer given spik än så är svår att finna! Givetvis kommer streckprocenten att korrigeras upp när mer ”smarta pengar” kommer in i potten. Ändå en bra spik att bygga kring!

I övrigt ser det mer klurigt ut. Både Real Madrid och Barcelonas match helgarderas, i den sistnämnda vinklar vi systemet mot att Barca ska förlora/kryssa. Värdet ligger på den sidan.

Dagens system spelas med ett enda reduceringsvillkor, där kravet är att minst ett av två önskade utfall måste ske. Detta lilla villkor minskar ändå ner systemet med 108 rader och gör samtidigt systemet vassare! Två faktorer (lägre kostnad & smartare rader) som är extremt viktiga för att spela vinnande i LÄNGDEN.

Färdigt spelförslag på 540 kr hos Speltjänst finns här! >>>

Kupongen idag har verkligen potential till hög utdelning, flera sårbara favoriter och som ovan nämnt en underbar spik att bygga runt. Haka på ett av våra andelsspel, känns som en rejäl träff på Topptipset verkligen är på ingång…

Miljongängets BIG PP x10, 1337 kr/st

Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st

Miljongängets Stora 4, 270 kr/st

Miljongänget 3 Andelar, 180 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset