Topptipset torsdag

Som så ofta är det även idag extremt felstreckat när Sydamerikanska lag tittar in på kupongen. Väljer vi att spika av uppenbara värdetecken eller tänker vi utanför boxen? Det är en fråga värd att tänka på. Som vi varit inne på tidigare så är poolspel väldigt komplext. Att jämföra odds mot % kan alla göra även om de flesta inte gör det. Skulle du dock göra det så är du på rätt väg och ingen kan egentligen säga att du spelar fel. Men vi nöjer oss inte där, vi jagar en nivå över det. Vi bygger alltid kupongerna kring värdetecken, men utvecklas ständigt i det psykologiska spelet kring olika systems egentliga värde. Detta utvecklas genom att varje dag följa utdelningar vid olika utfall på diverse värdetecken. Detta betyder att vissa värdetecken kan helt enkelt ge sämre betalt än vissa ”dåliga” tecken. Man lägger dagligen ett pussel, vilka typ av system kommer vi slåss mot på dagens kupong osv.

Vi reserverar oss för att det här inlägget kan se helt tokigt ut om några timmar, odds och procent kan flyga åt alla håll. Viktigt att vara på tårna. Arsenal dam och Heerenveen spikas, perfekt mix enligt oss. Arsenal dam är en stor favorit som ligger okej i %, medans Heerenveen är en underdog som är extremt streckvärd. Dessa två val tar naturligt ut varandra och gör att vi kan spika ett så pass högt streckat Arsenal men ändå ha chans på fin utdelning.

Nu öppnar vi trollerilådan, majoriteten av gångerna så slåss du mot lite större och smartare system. Dem kommer snabbt försöka lokalisera värdespikar. Idag har vi en brutalt bra sådan, Independiente kommer spikas på extremt många av systemen vi slåss mot. Så procenten stämmer inte riktigt på system som petar på potten samtidigt som oss. När vi tidigare på kupongen hittat en skön väg att gå så unnar vi oss dessa ”hajdödartecken”. Färdigt spelförslag för 405kr>>>

Vill du åka med oss senare när vi har bättre koll på korrekta odds/% kan du köpa andelar här:

Miljongängets BIG TT x10, 1337kr>>>

Miljongängets Stora TT x10, 297kr>>>

Miljongängets TT x5, 335kr>>>

Miljongängets stora 4, 270kr>>>

Miljongängets Skräll-TT x10, 357kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Topptipset