Topptipset torsdag

Att matcher lottas är väl egentligen det minsta I-landsproblemet i dessa hemska corona-tider. Men på kvällens Topptips-kupong är det två matcher som lottas (Sevilla-Roma & Inter-Getafe). Många som spelar verkar bli helt förblindade och ropar högt om de råkar bli ”bortlottade”. Andra ser bara en enda lösning och det är att helgardera. Hur resonerar vi?

Igår på Topptipset fanns matchen Man City-Arsenal med. Inställd och därmed lottning. Lottfördelningen sa 11-3-2 (69-19-12 %). Streckprocenten strax innan spelstopp visade 63-22-15. Därmed fint värde på ettan och att spika där är i stort sett givet. Självklart ett drag som många andra skarpa spelare också gör. Så egentligen skiljer i vår mening inte så mycket mellan en lottad och en spelad match. Hänsyn till streck kontra odds och hänsyn till hur andra spelare resonerar/agerar sker på liknande sätt som en spelad match.

På kvällens kupong finns det i nuläget vettigt värde i att spika Sevilla som streckas 41 % men har 50 % chans i lottningen. Vi väljer att spika. En i övrigt svår kupong kräver att vi tar chanser där de ges. Vidare utelämnas Man United och Leverkusen helt, överstreckade och ingen vinstpanik då det är första matchen i ett dubbelmöte.

Det vassa spelförslaget för 360 kr kan ses här! >>>

Självklart följer vi streckprocent och marknadsrörelser hela vägen fram till spelstopp. Andelar som finns ute nu:

Miljongängets Big TT x10, 1337 kr/st
Miljongängets TT x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora TT x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets 3 andelar, 180 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Topptipset