Fjärde raka travbokningen?

Från Solvalla Lopp 7 20:41 plockar vi kvällens speltips som återigen är en bokning. Vi har satt tre raka bokningar och det finns goda förhoppningar till en fjärde.

Loppet innehåller åtta ekipage och det är ett riktigt klassigt fält. Favorit ska 1. Milliondollarrhyme vara som var i final i förra årets Elitlopp. Nu måste han visa något ikväll för att få sin biljett och kapaciteten räcker och blir över. Dessutom spetsfavorit så han får gälla som hästen att slå för övriga. Vi väljer dock att boka (spela emot) 5. Attraversiamo och den största anledningen till detta är att hästen redan är klar för Elitloppet och således bör köras snällt ikväll (såkallad prepare). Hästen är dessutom inte speciellt startsnabb så spets är mer eller mindre uteslutet. Förra årets derbyvinnare blir ändå betrodd här (klart mer än han borde) och möter här lite tuffare hästar än normalt.

Trots att Attraversiamo är en riktigt fin häst och kommer från två raka vinster så blir han överspelad här. Vi bokar (erbjuder odds i den rosa kolumnen) upp till 5 gånger pengarna.

Laget lägger extremt mycket tid på travet, det är dags att ta betalt. Andelar finns att hitta här

Comments

comments

Kategorier: Trav