Grand Slam 75

Söndagens tävlingar går på Axevalla. Ett av mina tyngsta travminnen är just därifrån. Detta då jag rök på målfoto i V75 avd 7 till milj utd för ngt år sedan.

Nu är det Grand Slam 75 och dagens omgång tycker vi ser kul ut.

Första avd är endast fem hästar startande och Lucifer Lane, som är stor favorit, ska ha mycket vettig vinstchans. Återstår att se om ngt intressant dyker upp inför loppet, annars trolig spik.

Även i andra avdelningen finns ett spikalternativ. Nr 7 Listas Braveheart blir kuskförstärkt och nedstruken ett hack. Uffe i sulkyn kan lotsa hem denna till en % som är vettigt att acceptera.

Milos Ganador i tredje avdelningen blir nog mångas spik eller utgångshäst idag gissar jag. Detta behöver inte vara fel alls då hästen visat upp fina takter utan att fått vinna på sista tiden. Ungdomar i sulkyn är det som kanske gör att man ska tveka…

Det finns en rad roliga streck som kan skjuta utdelningen i höjden. Vi kommer att strecka fräckt på våra andelsspel och med en eller helst två träff på dessa är det fin utdelning.

Roliga drag i omgången är annars:

Avd 5: Nr 1 Global Undercover 4%… Leder hur länge?

I Avd 6 hittar vi två intressanta hästar i nr 8 Ottens Flamma och nr 4 Next Limit. Tämligen ostreckade vilket gör att de är givna på vår kupong.

Häng på Miljongängets andelar idag på Grand Slam 75.

Ni hittar de här inne hos Gotthörnan/Andelstorget

Comments

comments

Kategorier: Trav