Jackpot V75

Det är stor Jackpot på V75 med 46 miljoner i jackpot! Sådant gillar vi och fredagens och lördagens jobb ska nu omsättas i praktiken i att sätta ihop slagkraftiga system.

I omgången sätter vi stor tilltro till nr 2 Unleash The Steel i avd 2. Streckad på 25% i nuläget och håller det sig under 30% är det en fin spik i våra ögon.

I sista avdelningen ser nr 14 Lyx Håleryd ut att bli streckad på 20-25% och det är ett alternativ till spik då sällskapet den ska ut i känns lämpligt.

Fina drag som bör finnas med på era kuponger, och som definitivt finns med på våra lappar är följande hästar som i nuläget är streckade på rätt få%. Fina smällar för att skjuta utdelningen i höjden.

Avd 1: Nr 2 Lets Go Again 8%.

Avd 4: Norrlands Scott 5%.

I avd 6 finns omgångens största favorit i nr 1 Coogan och den hoppas vi kunna fälla. Steckas på vår kupong gör Queer Fish, Rocky Tilly och mr Golden Quick.

Vill du sitta med en av Miljongängets andelar i handen när starten för avd 1 går så ska du bege dig in till Gotthörnan/Andelstorget. Där har vi andelar i samtliga prisklasser. 100/350/1500

Du finner de här >>>

Comments

comments

Kategorier: Trav