Trav ikväll – boka Macelleria

Det nalkas fintrav igen ikväll när Solvalla och Bergsåker delar på värdskapet. En sportslig höjdpunkt ni inte får missa är duellen mellan Gulfstream Am och Hail Mary. Dessutom lurar den kapable Digital Summit i vassen. Rafflande!

För att hitta vårt speltips så fokuserar vi på Bergsåker Lopp 8 idag där ett gäng fina hästar ska ut över 1640m autostart. Det är väl främst tre hästar som sticker ut över mängden i 2. Malkin 3. Highspirit och 4. Macelleria. Favorit blir 4. Macelleria som vann på ett fint sätt mot tufft motstånd sist. Här kan det dock häxa för ekipaget då det mer eller mindre är uteslutet med ledningen. Över korta distansen på riktigt snabba vårbanor är det ofta svårt att nå ikapp en vettig ledarhäst och även om inte Highspirit har varit som bäst sista tiden trivs han som fisken i vattnet just i spets på kort distans. Troels som kör vet att hans enda (mer eller mindre) vinstchans är att köra i ledningen och hoppas att hästen orkar hela vägen. Detta gör att favoriten Macelleria är sårbar och lägg dessutom till att Malkin med sin form och grundkapacitet mycket väl kan slå honom också.

Vi tycker att Macelleria är befogad favorit men övervärderad. Boka (spela emot) hästen på Betfairs spelbörs upp till 2,80 i odds.

Du kommer till loppet hos Betfair HÄR >>>

Lycka till!

Comments

comments

Kategorier: Trav