V75 lördag

Dagens V75 på Halmstad och nu springer de som vill barfota. Något vi (såklart) sett effekt av sista tiden. Fina tider och hästar som gör bättre prestationer än ”förväntat” när skorna åker av.

Vi i Miljongänget har borrat ner oss i omgången och väljer att lyfta fram två spikförslag samt ett par potentiella skrällar att ta med på era kuponger. Oavsett vilken spelform det handlar om så är vi noga med att skapa system som är slagkraftiga och har potential att ta hand om större delar av potten.

Sunda spiken:

Nr 3 Grainfield Aiden i avd 6 har under sista månaderna visat prov på enorm klass. Ett löphuvud som man bara drömmer om. Det går helt enkelt inte argumentera emot att det ska vara en vettig spik. Sen ska de vinnas också, men till drygt 35% är det inte alls fel att spika.

Fräcka spikförslaget:

Nr 2 Zack Zoomer i avd 3 spelad på 14%. Om en sådan här spik hamras in så får man som spelare övertag på många i spelarkollektivet som antingen väljer att gardera stora favoriten Disco Volante, men även de som väljer att spika den samma. I samma lopp finns även mångas drag Night Brodde. Så att spika mot bägge dessa två ger fint slagläge.

Fräcka dragen:

I avd 1 springer nr 11 Olga Utca 2%. En häst som besitter fin kapacitet. Kan lösa sig fint i starten och får hästen ett fint lopp så biter spurten bra.

Avd 4 och våra unga kuskar ska göra upp. Kan bli high chaparal. Favoriten nr 14 Vikens High Yield är kanske bästa hästen och har även bästa kusken. Inte fel att spika denne då det vid gardering krävs rätt många streck. Spåret är det som talar emot och smygkörda konkurrenter kan ligga på lur. En sådan är nr 1 Tresexton 4%. Visar form och har ett fint spår.

I sista avd så gillar vi att strecka nr 10 Dat So Cool 2%. Här är känslan att vi har många i främre ledet som kommer gasa och det kan ge lite mjölksyra på slutet. Ute i vida spår kommer då…

Vi tar in och följer det som händer under dagen och skapar sedan våra system när allt finns på bordet. Det kan bli omjusteringar och fräcka lösningar. En sak är säker, systemen kommer att kännas fina kl 16:20 när avd 1 startar 😉

Vi har via Andelstorget- Gotthörnan tre system i olika prisklasser uppe.

Miljongänget BIG – 1500 kr

Miljongänget – 350 kr

Miljongänget Lilla – 100kr

Du hittar samtliga system inne hos Gotthörnan >>>

Comments

comments

Kategorier: Trav